Bezoek deze dienst

Dienst om 09.30 uur

Serie: God is bevrijder
Titel: Je leven verliezen om het te vinden

Spreker: Stephen van der Leij

De baby’s, de lopers, de peuters en de kinderen van de groepen 1 en 2 worden opgevangen in het ‘Toddlers huis’.
Vandaag is er in de 1e dienst opvang voor de baby’s, de lopers en kinderwerk voor de peuters en de kinderen van de groepen 1 en 2.
Tijdens de 2e dienst is er opvang voor de; baby’s, de lopers en kinderwerk voor de peuters en voor  de kinderen van de groepen 1 en 2.

Tijdens beide diensten is er kinderwerk voor de groepen 3, 4 en 5. De kinderen starten in hun eigen zalen en gaan na de kleine groep naar het Kleine Auditorium. Daar mogen de kinderen van groep 3 na de dienst ook opgehaald worden.  De andere kinderen mogen zelfstandig naar de hal komen. Mocht dat ongewenst zijn dan kunt u dit bij het inschrijven bij de kinderwerkers aangeven.
Groep 3 – zaal 5 (laatste benedenzaal)
Groep 4 – zaal 6 (laatste bovenzaal)
Groep 5 – zaal 4 (middelste bovenzaal)

Bovenbouw:
Deze zondag is  er alleen kinderwerk voor de kids van groep 8. Er is helaas geen kinderwerk voor de groepen 6 en 7.  Wij hebben te weinig kinderwerkers voor deze zondag. Vind jij dit ook jammer en wil je heel graag meedienen binnen het kinderwerk? Dan mag jij altijd contact opnemen met de taakgroepleider Jeroen Post (springgroep678@destadskerk.nl) of met Christel Huberts (christel.huberts@destadskerk.nl) .
Wij zorgen voor een aantrekkelijk programma, een supertof team waarmee je mag dienen en er zijn hele leuke kids in de bovenbouw 🙂  Doe je mee????

Locatie: Hoofdlocatie