©onnect staat voor je klaar!

Altijd wat te beleven

©onnect

Als kerk willen wij graag wat betekenen voor de wijken om ons heen: Paddepoel en Vinkhuizen. Dit doen we op verschillende manieren. Als ©onnect zijn wij actief in de wijk en door mensen welkom te heten in ons gebouw.

Waar staat ©onnect voor?

• Wij zijn christenen, maar we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis en welkom voelt
  • Wij geloven dat iedereen uniek is
  • Wij geloven dat Christus in ons leeft
  • Wij geloven dat die combinatie ervoor zorgt dat jou unieke talenten nog beter tot zijn recht komt

Wat doet ©onnect?

Elke woensdagmiddag tussen 14.15 en 15.45 uur zijn we te vinden in het Diamantpark in Vinkhuizen en op de Venuslaan in Paddepoel. Bij de voetbalveldjes ondersteunen wij het team Face-Off dat voetbalt met de kinderen uit de wijk. We willen graag de mensen langs de lijn ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

Elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de huiskamer van de Stadskerk. Dit is speciaal voor ouderen vanaf 60 jaar om elkaar te ontmoeten.

We zijn bezig om een klusteam op te zetten, zodat we voor degene die dat zelf niet kan of geen netwerk heeft geholpen kan worden. We doen geen grote verbouwingen, maar misschien kunnen we u helpen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Graag bouwen we mee aan wat er al is in Vinkhuizen: End of Summer en het Open Huis Vinkhuizen.

Elk jaar zijn we ook actief tijdens de Meiweek en het Open Huis. Twee projecten van de Stadskerk die samenvallen tijdens de meivakantie.

We willen je graag ontmoeten tijdens een van onze activiteiten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.