Afscheidsdienst Theo en Harmke van den Heuvel

Geliefde leden en gasten van de Stadskerk,

Op zondag 10 juli nemen we afscheid van Theo en Harmke in de rol van voorgangersechtpaar van de gemeente. We hechten er veel waarde aan om dit moment goed te markeren en samen met hen in dankbaarheid terug te kijken. Theo zal deze dienst zelf spreken, en dus het Woord voor de laatste keer openen in de rol van voorganger.

Er is die zondag één dienst, om 10:00 uur, en tegelijkertijd is er nog zoveel meer!

Praktisch zijn de volgende zaken van belang voor 10 juli:

Vrijdag 8 juli 22.00 uur Maandag 11 juli 06.00 uur A28 volledige afsluiting in beide richtingen
Vrijdag 8 juli 22.00 uur Maandag 11 juli 06.00 uur Afsluiting Ring Zuid: noordbaan N7 tussen Euvelgunne en Europaweg (dus voor het verkeer vanaf Euvelgunne/Hoogezand richting Drachten en Assen

Parkeerinformatie:

• probeer op tijd te komen.
  • Wanneer mogelijk kom zoveel mogelijk op de fiets
  • P-1, de grote parkeerplaats vóór het kerkgebouw, is alleen bestemd voor fietsers en auto’s van mensen die slecht ter been zijn (mindervaliden) en invaliden.
  • Naast het parkeerterrein P2 en P3 (voor de Ommelanden) is ook de parkeerplaats van jeugdinrichting “Het Poortje” voor ons beschikbaar en daar willen we ook graag zoveel mogelijk voertuigen geparkeerd hebben.
  • vanaf “Het Poortje” is er een pendeldienst. We hebben de beschikking over busjes die tussen de kerk en de parkeerplaats heen-en weer rijden. Lopend kan natuurlijk ook en duurt ongeveer 5 á 6 minuten.
  • er mag absoluut niet worden geparkeerd langs de gehele ventweg.
  • volg goed de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

We vinden het fijn om Theo en Harmke echt temidden van de gemeente uit te zegenen uit deze rol en hopen dat ook jij daar bij kunt zijn!

Hopelijk tot ziens op 10 juli!