Awakening Prayer Night Groningen

Awakening Europe!

Van 30 juli t/m 2 augustus verandert de Ahoy Arena te Rotterdam in een plaats waar het gaat om Koning Jezus! De Godgegeven droom? Awakening Europe! Het Europese continent tot leven zien komen voor Jezus. Europese harten die wakker worden voor de levende God.

Gedurende honderden jaren zond Europa talloze zendelingen over de wereld. Maar het geestelijke klimaat in Europa is veranderd. Europeanen spreken eerder van de afwezigheid van God, dan dat ze genieten van de aanwezigheid van God. Awakening Europe is een bediening die gelooft dat er een krachtige golf van geestelijke vernieuwing zal plaatsvinden. Daartoe gedrongen roept ze kerken op de handen ineen te slaan en stadions te vullen met aanbidding en voorbede. Dit als basis voor een breed gedragen outreach in talloze straten en buurten van zoveel mogelijk steden in ons land.

Awakening Europe heeft een wereldwijde oproep gedaan aan mensen met Europese wortels om in de zomer van 2020 terug te keren naar Europa om te getuigen van Jezus. (The Call Back; voor meer info zie onder dit bericht) Duizenden mensen uit meer dan 104 landen over heel de wereld hebben daar inmiddels al gehoor aan gegeven. Een geweldige beweging is gaande. Daarin zien wij Gods Geest machtig aan het werk!

Naast het verlangen om de wereld te bereiken, wil Awakening Europe ook de onderlinge eenheid van kerken in een land versterken. Het is bijzonder om te weten dat heel veel denominaties van kerkelijk Nederland vertegenwoordigers zijn verenigd in het kernteam van Awakening Europe. Een van de beste manieren om ons als kerk van Nederland te verenigen is door middel van voorbede: met één stem staan voor de hemelse troon en éénparig biddend voor ons land!

National Prayer Events for Awakening Europe; Het doel van deze avonden is Jezus!

In de aanloop naar het hoofdevenement deze zomer in de Ahoy Arena te Rotterdam, vinden er verspreid over het land gebedsavonden plaats: ‘National Prayer Events for Awakening Europe.’ Het doel van deze avonden is Jezus! Het gaat niet om kerkelijke meningen, christelijke vormen of theologische verschillen, het gaat over de Persoon die heeft gezegd: ‘Ik zal Mijn gemeente bouwen’, en ook: ‘Ga dus op weg, maak alle volken tot mijn discipelen.’ Eenheid ontstaat dan, wanneer we samenkomen rondom de Naam van Jezus in gebed.

2de Awakening Prayer Night in Groningen

De eerste gebedsavond vond plaats op 29 januari 2020 in Amsterdam. Graag nodigen wij jullie van harte uit voor de tweede gebedsavond in de Stadskerk in Groningen op vrijdag 27 maart 2020. We zien met verwachting uit naar een inspirerende en krachtige avond. We worden deelgenoot van de inspirerende visie van Awakening Europe, geven onszelf in aanbidding aan Jezus, luisteren naar de spreker van de avond Jan Pool, stappen in voorbede voor ons land, en geven uiting aan ons verlangen om onderdeel uit te maken van wat God aan het doen is in Nederland.

Programma

17:30 uur: Relatieprogramma voor kerkleiders. Bent u een kerkleider? Graag tijdig aanmelden via gebed@destadskerk.nl Tijdens dit relatieprogramma wordt er gezorgd voor een licht buffet.

18:30 uur: Meet & connect tussen leiders en alle aanwezigen onder het genot van koffie & thee

19:30 uur: Opening van de gebedsavond

22:00 uur: Afsluiting

Reserveren van (gratis) kaarten:
Voor het hoofdprogramma vanaf 19:30 moeten (gratis) kaarten gereserveerd worden via eventbrite.

We zien je graag op vrijdag 27 maart aanstaande in De Stadskerk in Groningen.

Hartelijke groet,
Namens het core team van Awakening Europe, en de Stadskerk,
Jan Pool
Arjan Zantingh en Theo van den Heuvel