Lees meer

Dansen in de regen

Moge de regen je tot zegen zijn, de storm tot groei en bloei…’

Er kunnen in je leven heel wat stormen en regenbuien op je af komen. Soms lijkt het alsof er geen einde aan komt. Is net het ene voorbij, komt er weer iets anders op je af. Hoe doe je dat nou? Vreugde vinden in God, terwijl je omstandigheden zo moeilijk zijn? Kun je echt dansen met Jezus in de storm?

Ja dat kan! En hoe, daar gaan wij het tijdens ons Grace Event over hebben. Ontdekken hoe je elke dag vol blijdschap en vertrouwen, uit mag zien naar wat God voor je heeft klaarliggen! Marianne Grandia heeft er een boek over geschreven en zal hier een inspirerende spreekbeurt over geven.

Daarnaast hebben we een nog hele speciale gast, namelijk: Leah McFall! Speciaal vanuit Londen overgevlogen, komt ze voor ons zingen en geeft ze haar getuigenis. Leah is bekend geworden door haar deelname aan The Voice UK en bracht recentelijk haar debuutalbum uit. Haar liedje Wolf Den kun je al horen in ons promotiefilmpje.

Verder zal er tijdens de pauze gezorgd worden voor allerlei heerlijkheden, zijn er veel kramen te bezoeken en hebben we nog meer verrassingen in petto!

Kortom: je wilt dit niet missen!

Praktische informatie
Datum: 18 maart 2018
18:15 uur inloop met koffie/thee en wat lekkers
19:00 uur start programma
22:00 uur einde programma
Locatie: Stadskerk | VBG
Kaarten: € 7,50 per stuk
Entree: Neem de bevestigingsmail mee naar het event!

Aanmelden kan onderaan de pagina
Let op: aanmelding sluit op 10 maart 2018

Jij bent van harte uitgenodigd om dit samen met ons te beleven en te ontdekken hoe groot Gods liefde voor ons is. We zien naar je uit!
Liefs,
Grace

P.S. Mocht je een vrouw kennen die graag wil komen maar weinig te besteden heeft? Probeer dan samen met anderen dit financieel voor haar mogelijk te maken en wees elkaar zo tot zegen.

Onze speciale gasten

Leah McFall
Leah begon haar zangcarrière in haar eigen lokale kerk in Noord-Ierland, maar kreeg haar nationale bekendheid door deelname aan The Voice UK 2013, waar ze tweede werd! Ze treedt nu o.a. op tijdens Hillsongconferenties en zingt ook in ons promotiefilmpje! Speciaal vanuit Londen komt ze naar ons Event en zal ze een krachtig getuigenis geven. Natuurlijk gaan we ook genieten van haar prachtige stem!
Kijk hier voor meer info over Leah.

Marianne Grandia
Marianne is een bekend spreekster en schrijfster van o.a. ‘Dansen in de regen’ en ‘Onder Zijn vleugels’. Tevens schrijft ze voor het tijdschrift Eva en blogt ze voor Puur! Vandaag. Met haar stichting Selah reikt ze vrouwen Bijbelse principes aan voor herstel en groei. Ook spreekt Marianne regelmatig op vrouwenbijeenkomsten en zal ze bij ons spreken over het thema: Dansen in de regen.
Kijk hier voor meer info over Marianne.