Dichterbij het Vaderhart

Het seizoen 2018-2019 heeft gemeentebreed als thema ‘Dichterbij’. Ons verlangen is Dichterbij het Vaderhart te komen. In alle opzichten, we willen niet alleen groeien in intimiteit met onze Hemelse Vader, we willen ook groeien in onze rol als man, vader voor onze kinderen, collega, broer en discipel van Jezus. Wat is onze Bestemming als man? Als broer? Als vriend? Als zoon van de Allerhoogste? Als vader?

Mannenkringen

We nodigen je uit om 27 januari 2019 naar de Stadskerk te komen, we gaan groots de nieuwe mannenkringen ‘Dichterbij het Vaderhart’ lanceren. In een half jaar (8 avonden) ga je samen met 6 andere mannen een prachtige reis maken. 1x in de 2 weken ga je samen met andere mannen eten, praten, delen, bidden en leren van elkaar. Je bouwt een intense relatie met elkaar op. Naast de avonden die je samen op basis van vragen en stellingen aangaat, eet je samen en krijg je praktische opdrachten mee om te groeien.

Wanneer? zondag 27 januari 2019
Hoe laat? 19.30 uur
Onderwerp? Kick-Off Mannenkringen ‘Dichterbij het Vaderhart’
Spreker? Stephen van der Leij (met een getuigenis van Remy Geerts)
Waar? Kleine Auditorium (de Stadskerk)

Geen opgave nodig. Reserveer de datum in je agenda. Voor meer informatie:

Wil je je alvast opgeven voor de mannenkringen?

Doe dat dan hieronder via het aanmeldformulier.