Lees meer

Elevate Wintersport

Elevate Wintersport is voor jongeren van 18-30+ die op een ontspannen skivakantie hun relatie met Jezus willen verdiepen.

Het zal een relaxte vakantie zijn, met veel ontmoeting en ontspanning. Daarnaast willen we investeren en bouwen aan onze relatie met God. Met een groep van 40 jongeren gaan we met de bus naar Oostenrijk. Hier verblijven we in een groot vakantiehuis, met 14 nette slaapkamers en 9 badkamers. Ook is het huis voorzien van bioscoopje, tafeltennistafel en een bar.

Op 500 meter lopen van het huis vertrekt de shuttlebus naar de pistes. We zitten in het skigebied Ötztal, met ruim 145 km aan blauwe, rode en zwarte pistes. De reis kost € 695,- en is inclusief busreis, eten/drinken, verblijf en skipas. Wel moet je zelf skispullen huren/meenemen. Mocht je (nog) niet kunnen skiën dan kan je gratis les krijgen. We nemen twee skileraren mee.

De aanmelding is pas definitief nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld en ook een aanbetaling van € 100,- hebt gedaan. Het resterende bedrag mag je in drie termijnen betalen. Daarvoor nemen we eventueel contact met je op. Voor 1 januari moet het hele bedrag betaald zijn.

Voor deze reis is het belangrijke dat je instemt met de Verklaring van Vrijwaring Aansprakelijkheid.
Dat document kun je via deze link downloaden.