Elevate Wintersport 2023

JETZT GEHT’S LOS JUNGE LEUTE

Wil jij samen met leeftijdsgenoten een onvergetelijke wintersport beleven? Dat kan! In de winter van 2023 staat er een reis gepland naar Oostenrijk en jij kan mee. Naast dat we overdag lekker op de piste staan, zullen de avonden gevuld zijn met bijbelstudie en connecten met elkaar. Niet alleen gezelligheid, maar ook groeien in geloof. We gaan naar het gebied Wilder Kaiser – Brixental, een skigebied met 288 KM aan pistes, zowel voor de beginner als de ervaren wintersporter.

Wanneer:
We vertrekken op zaterdag 25 februari naar Hopfgarten en komen op zaterdag 4 maart terug in Groningen. Er is plek voor 45 man, dus vol = vol. Wil je een sfeerimpressie van onze accommodatie zien, neem dan een kijkje hier.

Kosten:
De prijs van deze reis is €850,-. Je kan kiezen voor een eenmalige betaling of een betaling in termijnen. Je betaalt €150,- aan inschrijfkosten, deze kunnen niet terugbetaald worden. Betaal je in termijnen dan moet vóór 1 november €350,- worden voldaan en vóór 1 januari 2023 de overige €350,- worden voldaan.

Wat is inbegrepen:
Reiskosten
Overnachting
Ontbijt en diner
Skipas
Skiles door eigen instructeurs, er gaat geen snowboardinstructeur mee.

Wat is niet inbegrepen:
Lunch
Huur van ski/snowboard spullen
Reisverzekering

In november zal er een avond georganiseerd worden waarin we samen zullen komen om alvast elkaar een beetje te leren kennen, maar ook om meer informatie te delen over het evenement. Bij aanmelden is het belangrijk dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Deze documenten vind je hieronder in het formulier.

Belangrijk

meld je nu aan met het formulier hieronder.

Betaling in termijnen
Klik hier voor betalen termijn 1 (voor 1 november)
Klik hier voor betalen termijn 2 (voor 1 januari)

BIS SPÄTER!

Aanmelden