Hillsong Colour Conference 2019

Do you remember the day the lights went on? Do you remember the moment you awakened and felt the weight soften and lift? Do you remember the mystery and questions fading as truth drew near and “THE NEW” found its home in you?

‘Be Found in the New’, is het thema van de Hillsong Colour Conference van komend voorjaar (mei 2019)! Opnieuw vindt deze conferentie plaats in de SSE Arena Wembley in Londen met het worshipteam van Hillsong en Bobbie Houston als host. Ook staan er weer een aantal geweldige sprekers op het programma, waaronder Christine Cain en John Gray.

De Colour Conference, brengt vrouwen uit heel Europa samen om God groot te maken en om samen met verschillende generaties o.a. te horen hoe God van ons houdt, in ons gelooft en een fantastische toekomst voor ons voor ogen heeft.

God is een generatie van vrouwen aan het klaarstomen om hun zeilen te hijsen, Zijn stem te verstaan en meer en meer van zijn liefde te begrijpen. Omdat wij ook onderdeel willen uitmaken van al het moois dat God in Londen gaat doen, organiseren wij ook dit jaar een reis naar Londen! Deze reis zal vijf dagen duren waarbij er naast het bijwonen van de conferentie, tijd is voor gezelligheid en elkaar te leren kennen. Daarnaast is er natuurlijk ook de gelegenheid om Londen te bekijken, lekker te winkelen en te genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

Wil jij deze waanzinnige ervaring niet missen?

Geef je dan snel op én boek je tickets vóór 1 maart 2019!

Praktische informatie:

Plaats: SSE Arena, Wembley Londen
Datum: 1 t/m 5 mei 2019
Tickets zelf bestellen via:* http://hillsong.com/colour/london
o.v.v. Stadskerk | VBG
Groepscode: CC19STADC
Ticketprijs:

110 pound (125 euro) adult ticket
105 pound (119 euro) student ticket voor 18 – 25 jarigen
50 pound (57 euro) youth ticket voor 11 – 17 jarigen
Bestel je ticket hier
betaling dient te geschieden middels creditcard

Reis en verblijf: € 335,-
(in maart 2019 wordt dit bedrag geïncasseerd)

Inbegrepen:

Busreis Groningen – Londen en retour
4 Overnachtingen in het Ramada London North hotel incl. ontbijt
Vervoer van hotel naar Wembley Arena
Bustour door Londen

Niet inbegrepen: Ticket Colour Conference
Lunch en diner
reis- en annuleringsverzekering

*) Naast de aanmelding bij Grace dient iedere deelnemer zelf een ticket voor de Hillsong Colour Conference te kopen via bovenstaande link

Algemene voorwaarde
Kosteloos annuleren mogelijk voor 1 maart 2019.

Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd even mailen met grace@destadskerk.nl