Iedereen wint

ALS JIJ TOT BLOEI KOMT!

Wees welkom op zaterdag 15 juni as om samen te ontdekken wat jouw bestemming is. Want als jij jouw volledig potentieel kunt en durft in te zetten, wint écht iedereen!

Jij bent uniek, jij bent belangrijk en nodig! Gun de wereld en jezelf jouw unieke talenten en bouw mee aan een mooie(re) samenleving!

Deze ontmoeting staat in het teken van tevoorschijn (durven) komen. Want wat gebeurt er als jij als mens in jouw leef- en werkomgeving (nog) meer tevoorschijn komt? Nog meer van je unieke persoonlijkheid durft te laten zien? Wat als de wereld om jou heen de unieke vruchten mag ervaren die God door jou heen voortbrengt.

Dan komt jouw volledig potentieel, alle goud dat God in jou heeft gelegd, alles wat je bent en hebt nog meer tevoorschijn en ter beschikking van de wereld om je heen.

En dan wint iedereen!

Deze diepe overtuiging heeft Eric Casters allereerst ondervonden in zijn eigen leven. Hij kwam meer en meer tevoorschijn en ontwikkelde een aanpak om andere mensen tevoorschijn te laten komen. In zijn woorden ”tot bloei brengen”. Zo werd hij getuige van de impact die deze aanpak had. En die impact gunt hij iedereen!

“Het antwoord op de verharding van de wereld om ons heen is de verzachting van je eigen hart. Een revolutie van het hart! Het hart vol van Gods liefde kwetst niet, dwingt niet, oordeelt niet en overwint alles, door Hem die ons kracht geeft”.

Sessie 1. Intimiteit met God (soaken)
Sessie 2: Jij bent uniek
Sessie 3: Kom tot bloei
Sessie 4: Draag vrucht
Sessie 5: Bloei gebed

De ‘Workshop’ valt onder het programma van de Credo Foundation die de Credo Huizen faciliteert.

· Het staat open voor leden van de Stadskerk én niet-leden/gasten, voel je vrij! Je bent welkom.
· De muziek wordt gebracht door Leo Crombach

Waar? De Stadskerk, Hoofdlocatie
Wanneer? Zaterdag 15 juni
Wie? Leo Crombach en Eric Casters (www.credohuis.nl)

Hoe laat? 10.45 uur (inloop 10.30 uur) – 17.00 uur
Kosten? Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken en het Credo Huis te zegenen.
Voor lunch wordt gezorgd.
Vragen? Hans Bolt; 06 54352924