Into His Presence

In oktober houden we een gebedsconferentie: Into His Presence. We willen drie dagen gebruiken om ons als gemeente meer te verdiepen in gebed door onderwijs, praktische workshops, voorbede en diepgaande aanbidding.

Het sleutelvers voor Into His Presence is Openbaringen 22:17
De Geest en de bruid zeggen: ‘Kom!’ Laat wie luistert zeggen: ‘Kom!’ Laat wie dorst heeft komen; laat wie dat wil vrij drinken van het water dat leven geeft.

Sprekers komen vanbinnen de Stadskerk, maar ook daarbuiten. We hebben David Sliker, een geliefd spreker en Bijbelleraar uitgenodigd – om verdiepend onderwijs te geven – er zijn praktische workshops – en alle tijd en ruimte voor ontmoeting met elkaar.

Kortom, wil je groeien in gebed, verdieping in je relatie met God – reserveer dan de datum in je agenda:

Start: woensdagavond 9 oktober, 19.00 uur inschrijving – 19.30 uur start
Einde: vrijdagavond 11 oktober
Locatie: De Stadskerk, Hoofdlocatie (Friesestraatweg 221 in Groningen)
Prijs: €40, dit is inclusief lunch en diner (geef aan bij het aanmeldformulier of je hier gebruik van wilt maken). Een prijs zonder lunch en diner is er niet.

Bij jouw aanmelding gaan we ervan uit dat je er van woensdag- tot vrijdagavond bij bent. Vul het volledige aanmeldformulier in voor de juiste aanmelding. Doorloop ook alle stappen van de betaling, alleen bij een geldige betaling is jouw aanmelding compleet.

Zijn de kosten een probleem of heb je andere vragen, neem dan contact op via huisvangebed@destadskerk.nl.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de conferentie inclusief lunch en diner. Wil je toch nog meedoen, meldt je dan tijdens de conferentie bij de informatiebalie op woensdagavond of donderdagmorgen (inloop 9.15 – 10.00 uur).