Lees meer

Meiproject 2021

‘Kleurinstad’

Wil je graag je handen uit de mouwen steken, dan kun jij je opgeven voor de tuindag en verschillende klusjes.

MEIPROJECT IN VINKHUIZEN, PADDEPOEL EN REITDIEP

Wil jij een week meemaken om nooit te vergeten? Een week waarin je kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in de praktijk de liefde van Jezus mag laten zien? Een week waarin je hen mag laten genieten van sport, spel en veel gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Mei Project!

Voorbereidingsconferentie (van zaterdag 1 mei t/m zondag 2 mei)
Om ons goed voor te bereiden starten we samen met alle vrijwilligers met een conferentie in De Stadskerk. Het is een afwisselend programma met aanbidding, sprekers en veel teamtijd. Wij vinden het belangrijk dat je tijd hebt om te bouwen aan jouw relatie met God en met het team. Deze voorbereidingsconferentie begint op zaterdag 1 mei en eindigt op zondag 2 mei.

Maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei
We gaan vijf dagen met elkaar de wijken Vinkhuizen, Paddepoel en Reitdiep in. ’s Morgens starten we om 10:30 uur met een tijd van aanbidding en gebed. Daarna hebben we teamtijd en bereiden we ons voor op het middagprogramma. ’s Middags zullen we met verschillende teams actief zijn in de wijk. ’s Avonds voetballen we met tieners in Vinkhuizen, Paddepoel en Reitdiep.

Ga jij mee de wijk in?
Als jij je aanmeldt, verwachten we dat jij je de hele week wilt inzetten. Is dat voor jou niet haalbaar, maar wil je wel helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor 1 of meerdere dagdelen bij het materialenteam of cateringteam. Of meld je aan als tuinman (zaterdag 8 mei is het tuinendag) via Annemieke de Jong

We willen dit avontuur niet aangaan zonder te bidden. Maandag- tot en met vrijdagavond willen we graag samen God zoeken onder leiding van een aanbiddingsleider en een gebedsleider. Overdag willen we ook graag van 14-16 uur met een klein groepje bidden in het huis van gebed. We willen je heel hartelijk uitnodigen om mee te komen bidden. Houdt de socials in de gaten om je daarvoor aan te melden. Verder willen we jullie allemaal oproepen om maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei één of meerdere uren in het huis van gebed te reserveren en zo ook onderdeel te zijn van het Meiproject.

Hieronder vind je een overzicht van de teams en de tijden waarop deze ingezet worden. Als jij je aanmeldt als vrijwilliger kun je zelf aanvinken in welk team je mee wilt draaien. Als alle aanmeldingen zijn verzameld, neemt de teamleider contact met je op.

FaceOff-teams (elke dag van 10.30-22.30)

  • Begeleiden van voetbalpartijtjes en ook zelf meevoetballen. Zowel in het middag- (<12 jaar) als avondprogramma (>12 jaar).
  • Begeleiden en meedoen bij de activiteiten die aangeboden worden aan de kinderen in de middag en ’s avonds mee de wijk in voor de jongeren vanaf 12 jaar.

©onnect (straatteam) (elke dag van 10.30-20.30)

  • Koffie/thee aanbieden aan ouders rond het veld of voorbijgangers en gesprekken voeren, etc.

Kinderactiviteitenteam (onderdeel van FaceOffteam – elke dag van 10.30-16.30)

  • Samen met kleine kinderen activiteiten doen in de middag

Materialenteam (elke dag van 10.30 – 20.30)

  • Alle materialen voor de teams vervoeren en zorgen dat het klaar staat

Voorwaarden en kosten
We gaan er bij dit project vanuit dat je als medewerker het volledige programma, inclusief de voorbereidingsconferentie, aanwezig bent. Je wordt ingedeeld in een vast team.
Aanmelden voor een dagdeel of een paar dagdelen voor het FaceOffteam, kinderactiviteitenteam of ©onnect is niet mogelijk.
De kosten voor deze projectweek bedragen € 35,- (incl. conferentie).
Voor het FaceOffteam en kinderactiviteitenteam is een FaceOff shirt verplicht. Omdat FaceOff vanaf dit meiproject nieuwe shirts heeft moet iedereen een nieuw shirt aanschaffen. De kosten van het shirt zijn € 15,-. Als de bijdrage in de kosten een barrière is voor jou, stuur dan even een mail naar Annemieke de Jong.Hier vinden we altijd een oplossing voor!

In verband met maatregelen die gelden op het moment van het Meiproject kan het zijn dat we aanpassingen moeten gaan doen in het programma of de uitvoering daarvan. Zeker is dat we ons graag aan de maatregelen willen houden én dat we graag de wijken in willen.