Lees meer

Meiproject 2019

MEIPROJECT IN VINKHUIZEN EN PADDEPOEL

Wil jij een week meemaken om nooit te vergeten? Een week waarin je kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in de praktijk de liefde van Jezus mag laten zien? Een week waarin je hen mag laten genieten van sport, spel en veel gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Mei Project!

Voorbereidingsconferentie (van zondag 28 april t/m maandag 29 april)
Om ons goed voor te bereiden starten we samen met alle vrijwilligers met een conferentie in de Stadskerk. Het is een afwisselend programma met aanbidding, sprekers en veel teamtijd. Wij vinden het belangrijk dat je tijd hebt om te bouwen aan jouw relatie met God en met het team. Deze voorbereidingsconferentie begint op zondagmiddag met de tweede dienst op 28 april en eindigt op maandag 29 april.

Dinsdag 30 april t/m vrijdag 3 mei
We gaan vier dagen met elkaar de wijken Vinkhuizen en Paddepoel in. ’s Morgens starten we om 10:30 uur in het Huis van Gebed. Daarna hebben we teamtijd en bereiden we ons voor op het middagprogramma. ’s Middags zullen we met verschillende teams actief zijn in de wijk. ’s Avonds voetballen we met tieners in Vinkhuizen en Paddepoel en hebben we aansluitend een tienerprogramma in de Stadskerk met echt een heel uitdagend programma. En ’t Koffiehuisje is natuurlijk open voor eten, drinken en gezelligheid…

Zaterdag 4 mei
We sluiten de week af op zaterdag met open huis: De kerk verandert in een groot feestelijk stadsplein met allemaal gezelligheid voor Stad en ommeland en ook sport, spel en spektakel voor de kinderen uit Vinkhuizen en Paddepoel.

Ga jij mee de wijk in?
Als je je aanmeldt, verwachten we dat je je de hele week wilt inzetten. Is dat voor jou niet haalbaar, maar wil je wel helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor 1 of meerdere dagdelen bij het avondprogramma, als klusser (zaterdag 11 mei is het klusdag) of voor het materialen- of cateringteam voor dinsdag t/m vrijdag via Annemieke de Jong

We willen dit avontuur niet aan gaan zonder te bidden. Maandag- tot en met vrijdagavond gaan we samen God zoeken in het huis van gebed onder leiding van een aanbiddingsleider en een gebedsleider. We willen je heel hartelijk uitnodigen om mee te komen bidden. In de nachten gaan we in drietallen bidden in de tent die in Vinkhuizen en Paddepoel staat. Verder willen we jullie allemaal oproepen om van dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei één of meerdere uren in het huis van gebed te reserveren en zo ook onderdeel te zijn van het meiproject.

Hieronder vind je een overzicht van de teams en de tijden waarop deze ingezet worden. Als je je aanmeldt als vrijwilliger kun je zelf aanvinken in welk team je mee wilt draaien. Als alle aanmeldingen zijn verzameld, neemt de teamleider contact met je op.

FaceOff-teams (elke dag van 10:30 – 22:30)

  • Begeleiden van voetbalpartijtjes en ook zelf meevoetballen. Zowel in het middag- (<12 jaar) als avondprogramma (>12 jaar).
  • Begeleiden en meedoen bij de activiteiten die aangeboden worden aan de kinderen in de middag en ’s avonds mee de wijk in voor de jongeren vanaf 12 jaar, daarna meedoen met het avondprogramma in de kerk.

©onnect (straatteam) (elke dag van 10:30 – 20:30)

  • Koffie/thee aanbieden aan ouders rond het veld of voorbijgangers en gesprekken voeren, etc.
  • Actief in tweetallen hulp aanbieden aan bewoners in Vinkhuizen of Paddepoel.

Kinderknutselteam (elke dag van 10:30 – 16:30)

  • Samen met kleine kinderen knutselen in de middag

Materialenteam (elke dag van 10:30 – 21:30)

  • Alle materialen voor de teams vervoeren en zorgen dat het klaar staat

Voorwaarden en kosten
We gaan er bij dit project vanuit dat je als medewerker het volledige programma, inclusief de voorbereidingsconferentie, aanwezig bent. Je wordt ingedeeld in een vast team. Aanmelden voor een dagdeel of een paar dagdelen voor het FaceOffteam, kinderknutselteam of ©onnect is niet mogelijk. De kosten voor deze projectweek bedragen € 35,- (incl. conferentie).
Voor het FaceOffteam en Kinderknutselteam is een FaceOff shirt verplicht. Heb jij nog geen FaceOff shirt, dan kun je dit aangeven. De kosten van het shirt zijn € 15,-. Als de bijdrage in de kosten een barrière is voor jou, stuur dan even een mail naar Annemieke de Jong. Hier vinden we altijd een oplossing voor!