Lees meer

In Control

Voor de 2e keer organiseert ONS op 25 oktober 2019 het grootse Christelijk Singles Event van Noord-Nederland (vanaf 25+). De avond zal gevuld zijn met leerzame, gezellige en swingende activiteiten.

“IN CONTROL”

Op verschillende, creatieve en verrassende manieren willen we met elkaar hierover nadenken en in gesprek.

Diner (18:00 uur)
We beginnen met een buffet verzorgd door goldenraandcatering.nl. Dit jaar hebben we een heerlijk “Herfst-buffet”!

Gezamenlijke Start & Lezing (19:00 uur)
Annemarie van Heijningen (spreker, schrijver en columnist voor EO-visie), bekend om haar humoristische, kritische en eerlijke manier van spreken zal ons meenemen in het thema “In Control”.

Ben jij “in control”? Hoe kom jij “in control” of moeten we juist loslaten!? Hebben we ons leven onder controle? Of juiste helemaal niet? We willen de touwtjes graag in eigen hand houden, maar staat dat niet haaks op vertrouwen op God?
Wat is vertrouwen, vasthouden of juist loslaten?

Na de gezamenlijke start heb je de mogelijkheid om één van de drie workshops te volgen.

Workshops (20:30 uur)

 1. Workshop van Annemarie van Heijningen “LOSLATEN”
  Deze workshop is vol

  Annemarie gaat in deze workshop verder in op het onderwerp “LOSLATEN” n.a.v haar boek “Ik kan het niet loslaten”. Loslaten versus vasthouden, zelf doen versus vertrouwen. Hoe doe je dat precies?
 2. Workshop van Roel van Dongen “MEER DAN WOORDEN”
  Roel is een bekend Pantomimespeler en neemt je op een humoristische manier mee in de kracht en het effect van jouw lichaamstaal en die van de ander: Laat zien wat je wilt zeggen. Dit is een unieke workshop waar je gegarandeerd actief meedoet en je lachspieren gebruikt! (Groepsgrootte max 50 personen)
 3. Workshop van Rob Zigter “ANDERS BETER COMMUNICEREN”
  Deze workshop is vol

  Rob is een enthousiast spreker, trainer, zanger/acteur en weet alles van de vier verschillende gedragstypes. In deze workshop leer je binnen een paar minuten meer over jezelf, de manier waarop jij communiceert en krijg je op een humoristische en prikkelende wijze inzicht waarom die ander jou soms niet begrijpt en jij al die ander soms helemaal niet snapt! Natuurlijk ga je deze workshop niet verlaten voordat je weet en hebt ervaren hoe je wel een goed gesprek met die ander kan voeren.

SLOT WORKSHOP VOOR IEDEREEN (22.00u)!!
De avond sluiten we af met een hapje en een drankje en voor wie wil, omdat het vorig jaar zo’n succes was, onder leiding van twee ervaren dansleraren, een workshop: SALSA!

Wat? Christelijk Singles-Event “In Controle”
Wie? ONS, Annemarie van Heijningen, Roel van Dongen en Rob Zigter
Wanneer? Vrijdag 25 oktober 2019
Hoe laat? 17:30 uur – 22:00/23:00 uur
Voor wie? Christelijke Singles (leeftijd 25-80)
Waar? De Stadskerk – Hoofdlocatie
Kosten? € 20,– (inclusief eten, drinken en workshops)