Vaderhartconferentie

Wat zou je ervan vinden om de zomerperiode te beginnen met een Vaderhartconferentie? En je helemaal te laten onderdompelen in Vaders Liefde? In juli is het mogelijk! Op zondagmiddag 21, maandag 22 juli overdag en dinsdagmorgen 23 juli zullen David en Faith Dalley opnieuw bij ons zijn voor een Vaderhartconferentie in de Stadskerk in Groningen. Waar het in april een vervolg was zal deze conferentie de basis daaronder zijn, met dezelfde inhoud ongeveer als vorig jaar november.

We horen wel eens dat mensen denken dat je problemen moet hebben om naar een Vaderhartconferentie te gaan. Maar willen we niet allemaal steeds meer op Jezus gaan lijken, en ons karakter laten vormen naar Zijn karakter? Dat begint bij de Liefde van de Vader. Jezus nam op aarde telkens de tijd Zich te laten liefhebben door Zijn Vader. Zouden wij dat dan niet nodig hebben?

Misschien denk je, wat organiseren jullie vaak een Vaderhartconferentie! Dat komt omdat we echt een urgentie ervaren op de boodschap van het Vaderhart. Niets is zo fundamenteel als het ontvangen van een openbaring van hoeveel de Vader van je houdt. Je kunt het wel met je hoofd weten dat Vader van je houdt maar om het met je hart te ervaren is een heel ander verhaal! We hebben het zó nodig telkens opnieuw te horen hoe Vader naar ons kijkt, juist omdat alles om ons heen, of soms in ons, iets anders roept.

Dus je bent van harte welkom op 21, 22 en 23 juli! Je kunt meer informatie lezen en jezelf aanmelden op de website van Sons and Daughters.

“David en Faith Dalley uit Engeland zijn sprekers die internationaal reizen om de boodschap van het Vaderhart van God te delen. Conferenties met David en Faith zijn heerlijke plekken waar al velen Vaders Liefde hebben ervaren en diep herstel hebben ontvangen.  Er zal vertaling zijn naar het Nederlands. Naast het onderwijs zijn er tijden van bediening en gebed wat David en Faith leiden om je te helpen zelf stappen te nemen samen met Vader. Het Ministryteam is aanwezig om dat te zegenen. Verder zullen we God aanbidden én samen lekker eten om zo als zoons en dochters veel te proeven en te zien van hoe goed onze God is.”

Data en tijden:

Zo 21 juli 14.00 – 17.30 uur
Ma 22 juli 9:30 – 17.00 uur
Di 23 juli 9:30 – 13.00 uur

Taal:

Engels met vertaling naar het Nederlands.

Vragen:

Heb je vragen, stel ze op de site van de organisatie via deze link.

Kosten:

De toegangsprijs voor deze conferentie is 50 euro. Dit is inclusief koffie, thee en lunch voor 2 dagen.
Je meld je aan via de website van Sons & Daughters. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met gegevens om te betalen. Als je deze mail niet ontvangt, kijk dan even tussen je Spam. Als je daar niks vindt, neem dan even contact met ons op. Je aanmelding is namelijk pas definitief als je betaald hebt.
Als de kosten een probleem voor je zijn, neem ook dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is.

MELD JE HIER AAN!