Ontdek het Mannenhuis van Gebed

Mannenhuis van Gebed

Waarom het Mannenhuis van Gebed?

Wij verlangen een veilige, warme en vertrouwde plek te zijn; waar je écht gezien wordt. God roept ons op te strijden voor ons gezin, onze collega, onze buurman of onze omgeving. Hij geeft ons de autoriteit in Zijn Naam voor te gaan in gebed. Wij mannen staan in de frontlinie, wij willen je uitnodigen om met ons deze taak serieus te nemen. Doe je mee?

Eerstvolgende Mannenhuis van Gebed

26 MAART 2019

Wat doen we op de gebedsavonden?

In de niet-kringweken, op de dinsdagavond, gooien we de deuren van het Huis van Gebed én het Koffiehuisje voor jou open. Van 20.00 tot 22.00 uur ben je welkom om vrij binnen te lopen in het Koffiehuisje. Daar vangen we je op, drinken we samen een bak koffie en praten we met en luisteren we naar je. Vanuit het verlangen om een verlengstuk te zijn van het ministry gebed op zondag word je gekoppeld aan een tweetal bidders. Wij willen je dienen in broederschap door naar je te luisteren en voor je te bidden.

Kom vooral! Wij willen een veilige haven bieden en zien en voelen Gods herstel en troost in onzekerheid, pijn en in gebrokenheid. Maar je hoeft absoluut niet in de problemen te zitten om te komen, het is een plek om gewoon jezelf te zijn. Samen God danken verdiend net zoveel liefde en aandacht. Zet de avond apart voor God, voor jezelf en voor je omgeving. Wij geloven in God’s Zegen over deze keuze!

Wanneer is het Mannenhuis van Gebed?

Het Mannenhuis van Gebed is in de niet-kringweken op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Er is vrije inloop en dus geen opgave nodig.

11 september 26 februari 2019
25 september 12 maart 2019
9 oktober 26  maart 2019
23 oktober 9 april 2019
6 november 23 april 2019
20 november 7 mei 2019
4 december 21 mei 2019
18 december 4 juni 2019
JAARWISSELING 18 juni 2019
29 januari 2019 2 juli 2019
12 februari 2019

We hebben het verlangen God te volgen in Zijn opdracht; wij willen jou dienen! Het Mannenhuis van Gebed heeft ons hart, daarnaast voelen we ons verbonden met Fishermen, waar we het ministry gebed verzorgen.

Het team van het Mannenhuis van Gebed bestaat uit:

Jakob Muis
Geert Heijs
Koen van den Brink
Isaäc Wolters
Dennis de Valk
Joost Vlieg

Gastheren
Gerrie de Valk
Reinder Dijkema

Heb je vragen, wil je in contact komen of wil je je getuigenis delen? Schiet ons aan en we willen als broeders om je heen staan.

Mail ons gerust: info@mannenhuisvangebed.nl.

Praktisch

Je kunt via de ingang van het Huis van Gebed komen. Je kunt ook via de hoofdingang naar binnen komen; omdat er ook andere activiteiten in het gebouw georganiseerd worden, verwelkomen we je met de looproute uitgezet op onze ‘welkomstbanner’. We ontmoeten je graag!