Goed om alleen te zijn?!
6 maart | Mark Stoorvogel

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou.

We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft door de stream heen. We zullen in beide diensten mensen dopen. Dit doen we op basis van de opdracht van Jezus, maar ook op basis van het persoonlijke getuigenis van de dopelingen. Ook zullen er mensen zijn die elders gedoopt zijn en toetreden (lid worden) van de Stadskerk, een groot feest dus.

We zijn gestart met een nieuwe prekenserie over ‘Relaties & seks’. Tot aan pasen gaan we samen ontdekken welke rijkdom en waarheden God legt in deze facetten van het leven. Het thema voor deze tweede dienst is; ‘Goed om allen te zijn?!‘.

Spreker: Mark Stoorvogel

Wil je er fysiek bij zijn; voel je vrij om te komen – je hoeft geen ticket te reserveren.
We hebben 2 identieke diensten; om 09.30 uur én om 12.00 uur.

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp: 050-5271902 (https://bit.ly/3qpLjs7)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen? Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Twitter: https://twitter.com/destadskerk
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7