It’s Your Church

HET PROGRAMMA

Klik op de afbeelding om het programma te zien

Van harte welkom bij ‘It’s Your Church’

Met deze belijdenis willen we de start van een nieuw seizoen markeren.
Nu meer en meer bedieningen en activiteiten weer kunnen worden opgestart, willen we als eerste en boven alles onze focus richten op de Heer van dit huis.

Want als de Heer het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwlieden (Ps.127).

In sets van 2 uur nemen we de tijd om in Zijn aanwezigheid te zijn en Hem te aanbidden. Onder leiding van verschillende bands en gebedsleiders willen we gaan bidden voor verschillende onderwerpen.

Er is sprake van een vrije inloop en uitloop, je hoeft daarbij geen rekening te houden met het begin van specifieke gebedsblokken.

Op hele drukke momenten kan het zijn dat je buiten het Grote Auditorium even moet wachten, maar de terrassen en foodtrucks voor de kerk maken dat wachten een stuk aangenamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen
Op zaterdag- en zondagochtend is er oppas voor de leeftijden van 0 – 6 jaar.
Daarnaast is er voor de kerk een heel kinderplein ingericht, voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Profetie en Avondmaal
Heb je de indruk dat de Heer je deze dagen een profetie of indruk geeft, die je graag wilt delen met de andere aanwezigen of de leiding van de gemeente, dan kun je contact opnemen met de oudste van dienst (op eerste rij in de zaal) of je kunt de profetie opschrijven en in de kist doen rechts voorin de zaal. Daarnaast kan je op elk moment avondmaal vieren samen met iemand anders. Links en rechts voorin de zaal zijn hiervoor twee plekken ingericht.

Bijdragen aan Its Your Church
We zullen tijdens de 50 uur geen collecte vanaf het podium houden.

Je bijdrage wordt wel enorm gewaardeerd, dit kan door via deze pagina via iDEAL te geven.

Ook kun je via je bank een bedrag over maken op NL37 SNSB 0944 3779 12 t.n.v. Vrije Baptistengemeente Groningen, onder vermelding van Bijdrage Its Your Church.

Wees gezegend en geniet!

Met o.a.:
Eline BakkerAnn Michelle LeeBethel DrachtenMartin KoornstraGilbert TheraJan PoolYOUTH.OpwekkingHeartbeat NederlandGemeente Gods HoogezandBreak Free WorshipJulian GoedhartWim Hoddenbagh – Presence