Kerk, kom tot leven!
1 mei | Paul Stoorvogel

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft door de stream heen.

Als Stadskerk zijn we wekelijks betrokken op de wijken rondom ons gebouw. Iedere woensdag gaat een team de wijken in om te sporten met de kids die er wonen. Zo doen ze Paddepoel, Vinkhuizen en Reitdiep aan. Jaarlijks – in de mei-vakantie – zijn we dagelijks te vinden en organiseren we leuke activiteiten en rijken we uit naar de mensen in de wijken. Paul Stoorvogel, zelf al sinds jaar en dag betrokken op de wijken, zal deze dienst spreken over het thema ‘Kerk, kom tot leven!’

We hebben 2 identieke diensten; om 09.00 uur én om 11.30 uur.

LET OP: Er is Engelse vertaling beschikbaar in de tweede dienst.
There is translation available (Dutch-English) during the service at 11.30 uur. Please ask at the information desk for a translation kit with a white label.

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons via WhatsApp: 050-5271902 (https://bit.ly/3qpLjs7)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen?
Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Twitter: https://twitter.com/destadskerk
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7