In Jezus is alles NIEUW

Reserveer je tickets

Vier Pasen!

Goede Vrijdag herdenken we de kruisiging van Jezus Christus en met Pasen vieren we Zijn opstanding uit de dood.

We nodigen je van harte uit om dit feest op eerste Paasdag op zondag 21 april met ons mee te vieren! Er zullen mensen zich in deze dienst laten dopen door onderdompeling en op deze manier hun leven aan Jezus toevertrouwen, omdat ze zelf hebben ervaren dat Jezus hun leven NIEUW heeft gemaakt.

Vier jij dit met ons mee?

Hoofdlocatie

Er zijn drie diensten op de Hoofdlocatie om 10.00, 12.30 en 15.00 uur.

In alle diensten is er Engelse vertaling aanwezig. In de dienst van 12.30 uur is er ook vertaling in Farsi en Arabisch. Voor een vertaalset mag je je melden bij de infobalie. In de dienst van 12.30 uur is er een doventolk aanwezig.

Tijdens de diensten om 10.00 en 12.30 uur is er kinderwerk voor baby’s tot en met groep 2.

Centrumlocatie

Er is één dienst op de Centrumlocatie om 12.00 uur.

In de dienst is er Engelse vertaling aanwezig. Vraag hiervoor een vertaalset bij de balie.

Tijdens de dienst is er kinderwerk voor de baby’s tot en met groep 2.

Kaarten reserveren

Hieronder kun je één of meerdere (maximaal 5 per bestelling) gratis kaarten reserveren. Per mail ontvang je een toegangsbewijs. Heb je hem niet ontvangen? Kijk dan eerst in je SPAM of neem contact met ons op via pasen@destadskerk.nl. Ook bij overige vragen kun je hier terecht.

Voor de kinderen die naar het kinderwerk gaan (baby’s t/m groep 2), hoef je geen kaarten te reserveren. Kinderen uit groep 3 t/m 8 zitten in de dienst. De dienst is ook afgestemd op deze doelgroep. Voor deze kinderen reserveer je wel

Reserveer je ticket