Reflect AM/PM

Reflect AM is de plek waar tieners van klas 1 t/m 3 eens per maand bij elkaar komen. Het is een soort kerkdienst, maar met toffe spellen, geinige filmpjes, stoere muziek, mooie aanbidding en inspirerende sprekers is de dienst helemaal op jongere tieners gericht. Reflect AM is gelijktijdig met een gewone dienst in De Stadskerk, dus je kunt gewoon samen met je ouders naar de gemeente komen. Tijdens de chill-out kun je meedoen met leuke activiteiten en workshops op het gebied van sport, creativiteit of gezelligheid. Bij Reflect AM leer je God beter kennen en wordt het ook een stuk makkelijker om andere tieners in De Stadskerk te leren kennen.

Data: Iedere laatste zondag van de maand om 12.00 uur tijdens de tweede dienst
Plaats: Kleine auditorium in de Stadskerk

Reflect PM is er voor tieners in klas 4 t/m 6. Het is een soort kerkdienst, maar met toffe spellen, geinige filmpjes, stoere muziek, mooie aanbidding en inspirerende sprekers is de dienst helemaal op oudere tieners gericht. Reflect PM is gelijktijdig met een gewone dienst in De Stadskerk. Reflect PM is niet in de kerk, maar in The Rock (Atoomweg 6b, Groningen). Tijdens de chill-out kun je meedoen met leuke activiteiten en workshops op het gebied van sport, creativiteit of gezelligheid. Bij Reflect PM leer je God beter kennen en wordt het ook een stuk makkelijker om andere tieners in De Stadskerk te leren kennen

Data: Iedere laatste zondag van de maand om 12.00 uur tijdens de tweede dienst
Plaats: The Rock (Atoomweg 6b, Groningen)

reflect_am_logo

Vragen over Reflect AM?

Taakgroepleiders Reflect AM

Koert & Susan Noordhuis

• Mogelijk wordt je bericht eerst afgeleverd bij het secretariaat.