Singles (ONS)

Wij van ONS hebben passie om voor singles binnen De Stadskerk, maar ook daarbuiten. Dit sluit aan waar Petrus ons op wijst in 1 Petrus 3:8: ‘Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als broeders en zusters, wees barmhartig en bereid de minste te zijn’.

ONS = ‘Ontmoet Nieuwe Singels’

We willen dat singles zich thuis en veilig voelen en mogen groeien en bloeien. Dat ze in mogen zien dat ze kwaliteiten hebben en die mogen gebruiken voor Gods koninkrijk! Daarnaast willen we dat alleengaanden de ruimte voelen in de gemeente om zich kwetsbaar op te kunnen stellen, om te praten over waar ze mee zitten en eventueel hiervoor gebed kunnen vragen. We hopen dat er binnen de gemeente warme hartrelaties tot bloei mogen komen, tussen mannen en vrouwen zonder en met relaties, waarin we met elkaar op trekken. Ons verlangen is dat we leven vanuit de kracht van Gods Geest en hun aandacht richten op wie zij zijn en niet op wat zij mogelijk missen.

We proberen een scala aan evenementen te organiseren. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Stuur dan even een mailtje naar ons@destadskerk.nl dan plaatsen we je op onze mailinglist.

We ontmoeten je graag!
het ONS-team