Singles (ONS)

Wij van ONS hebben de passie om ‘Om te zien Naar Singles’ binnen de Stadskerk, maar ook daarbuiten. Dit sluit aan waar Petrus ons op wijst in 1 Petrus 3:8: ‘Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als broeders en zusters, wees barmhartig en bereid de minste te zijn’.

We willen dat singles zich thuis en veilig voelen en mogen groeien en bloeien. Dat ze in mogen zien dat ze kwaliteiten hebben en die mogen gebruiken voor Gods koninkrijk! Daarnaast willen we dat singles de ruimte voelen in de gemeente om zich kwetsbaar op te kunnen stellen, om te praten over waar ze mee zitten en eventueel hiervoor gebed kunnen vragen. We hopen dat er binnen de gemeente warme hartrelaties tot bloei mogen komen, tussen singles en niet singles, waarin we met elkaar op trekken. Ons verlangen is dat singles leven vanuit de kracht van Gods Geest en hun aandacht richten op wie zij zijn en niet op wat zij mogelijk missen.

We proberen een scala aan evenementen te organiseren. Houd de agenda in de gaten, zodat je op de hoogte bent van alle activiteiten.

We ontmoeten je graag!

het ONS-team

Wil je contact met ons opnemen? Mail dan met ons@stadskerkvbg.nl .