Lees verder

Happy me

HAPPY ME TRAINING

(9 – 12 jaar – inclusief ouderavonden)

Happyme is een sociaal-emotionele training voor kinderen van 9 tot 12 jaar.
In een ontspannen en veilige sfeer nemen we kinderen mee in thema’s als identiteit en eigenwaarde, omgaan met (moeilijke) gevoelens, gezonde weerbaarheid en het ontdekken van leugens en waarheden.

De Happyme training heeft tot doel om kinderen te leren ontdekken wie ze zijn in Jezus, stevig geworteld te staan, grenzen te bewaken en leugens te weren uit hun gedachten. Happyme is een training die erop is gericht om kinderen die sterke mannen en vrouwen te laten worden zoals God ze heeft bedoeld.

Hiervoor komt een kleine groep kinderen 8 keer bij elkaar op woensdagmiddag. In een ontspannen en veilige sfeer nemen we de kinderen stapsgewijs mee in een reis naar zichzelf.

We doen allemaal, ook kinderen, schade op in ons leven. Hierdoor raken we steeds kleine stukjes van onszelf kwijt en gaan, bewust of onbewust, trucjes toepassen om staande te blijven. We geloven dat God ons wil doen bloeien en ons (weer) wil vormen tot de persoon wie zijn. Met behulp van spel, creativiteit en gekkigheid moedigen we de kinderen aan te leren kijken naar wat ze voelen, in welke leugens ze geloven, welke trucjes ze gebruiken, welke waarheden ze mogen geloven en welke handvaten ze hebben om dit te blijven geloven.

Ouderavonden
We geloven dat ouders de belangrijkste voedingsbodem zijn voor kinderen. Daarom gaan we ook met jullie onderweg. In 3 ouderavonden lopen we met jullie dezelfde theorie langs die jullie kinderen ook doorlopen. Het belangrijkste doel is: ontdekken welke leugens je als ouder bij je draagt die je in de weg staan om vol in Waarheid te staan. We geloven dat wanneer jullie het principe “Leugen eruit, Waarheid erin” leren toepassen, jullie dit ook zelf aan jullie kinderen kunnen leren. Jullie worden de ‘trainers’ in jullie gezin, want als ouders hebben jullie veel meer invloed dan wij.

KORTE INHOUD
Identiteit en eigenwaarde
Omgaan met (moeilijke) gevoelens
Omgaan met jezelf en anderen
Gezonde weerbaarheid
Sociale en emotionele vaardigheden
Leugens en waarheden ontdekken

KOSTEN
€ 100,- per kind (2e kind 50 euro). Geef het gerust aan als de kosten een probleem zijn. Samen kijken we dan wat mogelijk is.

CURSUSDATA zijn niet bekend ivm Corona.

Wil je graag persoonlijk bericht ontvangen zodra de cursusdata bekend zijn? Stuur een e-mail met daarin je verzoek of aanmelding naar happyme@destadskerk.nl.

Mocht je nog vragen hebben over de training, neem dan via hetzelfde e-mailadres gerust contact met ons op. We horen graag van je.