Huis van Gebed | Gebedsleider

Het Huis van Gebed is een plek waar we God ontmoeten, waar we Zijn liefde ontvangen, beantwoorden en doorgeven in aanbidding en gebed. Jezus zelf leert ons dat wanneer we in Hem zijn en blijven, we alles mogen vragen naar Zijn wil en Hij zal het geven (Joh 15:1-8). In dit Huis willen we eenparig bidden voor dat wat Hij op ons hart geeft.

Waar zijn we naar op zoek?

Wat een kracht gaat eruit van eenparig gebed! (Mat 18:19; Joh 17:21) We zijn op zoek naar leiders die ons daarbij kunnen ondersteunen, om het thema vast te houden, de rode draad te volgen en de eenheid in gebed te waarborgen. Een gebedsleider kan bijvoorbeeld een Bijbeltekst introduceren welke centraal staat bij een gebedsmoment of gebedsvormen introduceren.

Functie eisen

We vinden het belangrijk dat je

  • Passie voor Jezus hebt
  • Weet wat het is om voorbede te doen
  • En een hart voor mensen hebt

Wat bieden we jou als team?

Waar God woont en werkt creëert Hij families. Ons verlangen is om met elkaar achter Jezus aan te gaan, in onze ups en down. We willen ons leven delen, aangezien onze levensstijl invloed heeft op ons gebed (1 Pet 3:7). Het verlangen is om op termijn samen te eten, onderwijs op het gebied van aanbidding en voorbedegebed te geven en krijgen, om als community op te trekken. We bieden ruimte voor groei, zowel geestelijk, emotioneel als in je bediening.

Contactgegevens

Mathijs Heerema

06-11456055

huisvangebed@destadskerk.nl