Ontdek de Stadskerk

Dit is de teaser voor de Ontdek de Stadskerk-avonden. Wil je de hele versie zien? Kom dan naar de eerstvolgende Ontdek de Stadskerk-avond.

EERSTVOLGENDE ONTDEK DE STADSKERK AVOND

VOORJAAR 2020
Datum volgt zsm

Nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van de gemeente?
Of wat de visie en koers is voor de komende jaren?
Wil je weten waar je terecht kunt met je vragen?
Wil je meer mensen leren kennen?

Vanuit het verlangen alle prachtige onderdelen van de Stadskerk goed en helder in kaart te brengen organiseren we de Ontdek de Stadskerk-avonden.

We willen je ontmoeten (met koffie en gebak!), informeren en vragen beantwoorden.
We nodigen je van harte uit voor deze avond. De avond is bedoeld voor iedereen: gasten, geïnteresseerden, leden, toetreders of pas gedoopten.
We zien uit naar je komst!

Je kunt kiezen uit een aantal Ontdekrondes van 20 minuten per stuk. Je kunt hierin meer te weten komen over bijvoorbeeld Alpha, Introkring of het Leerhuis. Je kunt ook een rondleiding krijgen door het gebouw. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur draaien we 3 Ontdekrondes, vanaf 21.00 uur sluiten we samen af onder het genot van een hapje en drankje.

Heb je vragen over Ontdek de Stadskerk? Mail dan met het Projectteam.