Vraag en antwoord

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je vragen hebt, vaak is deze al eens gesteld. Vandaar dat we een ‘Vraag & Antwoord‘ pagina hebben ingericht. Deze pagina ontvangt regelmatig een update.

Veelgestelde vragen plus veelgegeven antwoorden:

Vraag:
Kan ik op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van de Stadskerk?

Antwoord:
Jazeker kan dat, als gemeentelid maar ook als gast kun je ons mededelingenblad wekelijks ontvangen. Hierop staan alle activiteiten en overig belangrijk nieuws vermeld. Vraag deze aan door het Formulier Administratie in te vullen. Naast het mededelingenblad hebben we voor onze leden ook het MaandInfoBlad en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk actuele informatie op deze website bij te werken.

Vraag:
Ik wil graag onderdeel worden van de Stadskerk, wat moet ik daarvoor doen?

Antwoord:
Tijdens de Infoavond doop- en toetreden vertellen we je alles over de Stadskerk.
Op de Ontdek de Stadskerk-avonden kun je kennismaken met de gemeente maar ook de eerder genoemde Infoavond bijwonen. Je vragen zijn welkom, we gaan graag met je in gesprek. Meld je (tijdens de corona-periode) aan voor de eerstvolgende infoavond via doopentoetreden@destadskerk.nl.