Vraag en antwoord

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je vragen hebt, vaak is deze al eens gesteld. Vandaar dat we een ‘Vraag & Antwoord‘ pagina hebben ingericht. Deze pagina ontvangt regelmatig een update.

Veelgestelde vragen plus veelgegeven antwoorden:

Vraag:

Kan ik op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van de Stadskerk?

Antwoord:

Jazeker kan dat, als gemeentelid maar ook als gast kun je ons mededelingenblad wekelijks ontvangen. Hierop staan alle activiteiten en overig belangrijk nieuws vermeld. Vraag deze aan door een e-mail te sturen naar administratie@destadskerk.nl. Naast het mededelingenblad hebben we voor onze leden ook het MaandInfoBlad en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk actuele informatie op deze website bij te werken.

Vraag:

Ik wil graag onderdeel worden van de Stadskerk, welke route moet ik hiervoor bewandelen?

Antwoord:

Tijdens de Infoavond doop- en toetreden vertellen we je alles over de Stadskerk. Op de Ontdek de Stadskerk-avonden kun je kennismaken met de gemeente maar ook de eerder genoemde Infoavond bijwonen. Je vragen zijn welkom, we gaan graag met je in gesprek. Meld je (tijdens de corona-periode) aan voor de eerstvolgende infoavond via doopentoetreden@destadskerk.nl.