Bekijk hier de intro-video

Cursussen

Wat geweldig dat je geïnteresseerd bent in onze cursussen. We willen als gemeente graag samen ontdekken en groeien naar het beeld van Jezus. Hiervoor hebben we een gericht aanbod samengesteld. Sta jij ook te popelen om te genieten van praktisch toepasbaar onderwijs? Bekijk dan hieronder ons actuele aanbod aan cursussen.

Het kan zijn dat de cursusronde al gestart is. We hebben in principe 2 startmomenten per seizoen; één in september en één in februari. We proberen je zo goed en tijdig mogelijk te informeren over de mogelijkheden.

De cursussen zijn bestemd voor iedereen, dus ben je lid of gast: je bent welkom! Eventuele kosten mogen geen probleem zijn om een cursus te volgen. Als dit voor jou wel het geval is, dan kun je contact met mij opnemen.

Je vindt meer informatie door te klikken op de cursus. Ook kun je je daar direct aanmelden. Een aantal cursussen heeft een maximaal aantal deelnemers. Geef je dus zo snel mogelijk op, want vol is vol. Na je aanmelding en (eventuele) betaling krijg je een bevestiging per e-mail; hier kun je de praktische info nog een keer op je gemak teruglezen.

We zijn dankbaar voor het aanbod en bidden je veel wijsheid toe in het maken van de juiste keuze. We zien er naar uit samen dichterbij te komen, bij elkaar maar bovenal dichterbij het hart van de Vader.

Je kunt hier de Onderwijsfolder najaar 2018 bekijken, waar al onze cursussen in staan vermeld. Momenteel werken we hard aan het aanbod voor het voorjaar 2019.

Wil je op de hoogte worden gehouden van veranderingen in het aanbod en wil je je als eerste opgeven?  Klik dan op onderstaande knop!

Hartelijke groet,
Dennis de Valk
Hoofd Volwassenen de Stadskerk

Cursusaanbod

Vragen over de cursussen?

Hoofd Volwassenen

Dennis de Valk

  • Mogelijk wordt je bericht eerst afgeleverd bij het secretariaat.