Het Leerhuis | Cursussen

In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent hebben we nog geen cursusaanbod. In verband met de richtlijnen zijn we druk aan het onderzoeken wat en op welke manier cursussen kunnen en gaan aanbieden.

Welkom bij het Leerhuis! Hier vind je het onderwijsaanbod binnen de Stadskerk.
We hebben de cursussen en trainingen met zorg en aandacht voor jou uitgezocht; cursusleiders hebben ze zorgvuldig in elkaar gezet. We bidden je toe dat je komend seizoen zult groeien. Groeien in identiteit, waarheid en kennis. Groeien in Jezus.

Sta jij ook te popelen om te genieten van praktisch toepasbaar onderwijs? Bekijk dan onderaan ons actuele aanbod aan cursussen.

We proberen je zo goed en tijdig mogelijk te informeren over de mogelijkheden. Wil je op de hoogte worden gehouden van veranderingen in het aanbod en wil je je als eerste opgeven?  Klik dan op onderstaande knop!

De cursussen zijn bestemd voor iedereen, dus ben je lid of gast: je bent welkom! Cursusgeld mag geen belemmering zijn om deel te nemen. Als dit voor jou wel het geval is, dan kun je contact met ons opnemen.

Je vindt meer informatie door te klikken op de cursus. Ook kun je je daar direct aanmelden. Een aantal cursussen heeft een maximaal aantal deelnemers. Geef je dus zo snel mogelijk op, want vol is vol. Na je aanmelding en betaling krijg je een bevestiging per e-mail; hier kun je de praktische info nog een keer op je gemak teruglezen.