Social Media

We maken gebruik van verschillende social media-kanalen om jou – en andere betrokkenen bij de Stadskerk – op de hoogte te brengen van nieuws en aankomende evenementen, actviteiten en diensten. Abonneer je gerust, volg ons of voeg ons toe als vriend. We verbinden graag met je via de digitale snelweg.

Heb je vragen over ons beleid of over social media in het algemeen? Neem dan contact met ons via communicatie@destadskerk.nl.

Wist je dat je op de homepage – op je laptop (desktop) rechtsbovenin de knoppen ziet? En op je mobiel ze hélemaal onderaan vindt?

Beluister of bekijk nu aflevering 49 van de podcast ‘Mag ik bij je aankloppen?’ 🎧🙌🏻

Een paar dagen na het ‘It’s Your Church-weekend’ blikken de heren enthousiast terug. Samen met gast Vincent Meerveld praten we na over dit mooie weekend.

Ook leren we Vincent beter kennen en vertelt hij kwetsbaar over de impact van een gebeurtenis uit zijn jeugd en getuigt hij van de kracht van gebed en de genezende hand van God. Laat je inspireren door het verhaal van Vincent. Geniet! 💬

#christelijkgeloof #stadskerk #groningen #kerkgroningen #christelijkepodcast
...

52 2

Aanstaande zondag (24 sept) gaan we weer dopen! Wil je je ook laten dopen? Heb je er vragen over? Wil je je kindje laten opdragen (eerstvolgende keer 29 okt) of wil je meer weten over Matchpoint en onze leuke vrijwilligersplekken? Kom dan 9 oktober naar onze OntdekDeStadskerk-avond.

Meld je aan via onze website, we ontmoeten je graag! (link in de bio)
...

32 0

De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Dat is Alpha!
Ben jij erbij? https://www.destadskerk.nl/alphacentrum
...

27 0

Reminder! 🔔

Komende dinsdag start de (jongeren)cursus over gebed. Dit zal de eerst avond van 3 avonden zijn. Ben jij erbij? Welkom vanaf 19.30 uur!
...

33 0

#alpha #destadskerk ...

93 0

Een bericht voor alle (ouders van) groep 8-ers!
We helpen jou om je voor te bereiden op de brugklas. Dit doen we aan de hand van thema’s als de brugklas, vriendschap, groepsdruk en vrije tijd.

We zien uit naar een geweldige tijd samen, jij ook? Geef je (zoon/ dochter) snel op via onze website.
...

20 0

Wat een feest was het gisteravond! Een heerlijke aftrap van IT’S YOUR CHURCH CONFERENCE!

Was je er gisteravond niet bij? Niet getreurd de komende dagen worden ook fantastisch! Kijk op itsyourchurch.nl voor het programma.
...

208 0

Vandaag is het zover: IT’S YOUR CHURCH! Gisteravond waren de voorbereidingen nog in volle gang om vanavond en de rest van het weekend non-stop te aanbidden!

Het volledige programma kan je vinden op itsyourchurch.nl.

Zaterdag en zondag zijn er foodtrucks aanwezig. Er zijn zowel pizza’s en friet als belegde broodjes met een smoothie. Je hoeft dus alleen naar huis om te slapen!

We ontmoeten je graag komend weekend! Tot dan
...

146 5