de Stadskerk Podcast

Een podcast is een audio-uitzending. Het grote voordeel van een podcast is dat je het overal, waar en wanneer je maar wilt, kunt beluisteren. In de auto, tijdens het wandelen, het schoonmaken of vanaf de bank of in je bed. Download een aflevering zodat je ook offline kunt luisteren. Je kunt de podcasts op verschillende platforms luisteren. Maak hieronder je keuze. Luister naar de laatste uitzendingen of blader terug in het archief.

Tip: je kunt je eenvoudig abonneren via Spotify, Apple of Google zodat je een melding krijgt wanneer er weer een nieuwe aflevering klaar staat.

GA DIRECT NAAR DE AFLEVERINGEN

PARELS

MAG IK BIJ JE AANKLOPPEN?

DE STAFTAFEL

PREKEN

DE PODCASTS

PARELS
(maandag / woensdag / vrijdag)
Een korte overdenking van rond de 10 minuten. De Bijbel kent vele schatten, uit een poule van verschillende Parelmakers graven we de schatten op en delen we ze met je. Persoonlijke ervaringen gekoppeld aan passages uit God’s Woord afgewisseld met vergelijkingen gesproken door Jezus. Drie maal in de week een verrijking voor je relatie met God.
Als Podcast maar ook als video op ons YouTube kanaal.

MAG IK BIJ JE AANKLOPPEN?
(dinsdag)
Om de twee weken nodigen Klaas-Jan ter Veen en Dennis de Valk iemand uit die een kijkje geeft in de arena van het alledaagse leven. De gastheren kloppen aan bij gemeenteleden en gasten om samen in gesprek te gaan. Daarnaast geeft Roelof Alkema iedere aflevering een inspirerende boodschap aan de luisteraar en nemen we je mee in onze favoriete muziek met ‘Liedje erin, liedje eruit’. Een podcast over mensen en geloof. Over de kwetsbaarheid, maar ook over de vreugde van het leven.

DE STAFTAFEL
(donderdag)
Een keer in de twee weken gaan de stafleden met elkaar in gesprek over het reilen en zeilen van de gemeente. Verdeeld over ‘vier tafels’ krijg je een kijkje achter de schermen en houden we je op de hoogte van plannen, evenementen, activiteiten, maar ook van de dagelijkse perikelen.
Het Dagelijks Bestuur met Arjan Zantingh, Alice Kremer en Mark Stoorvogel. Zij nemen je mee in de grote lijnen, ervaringen, reacties en nieuws vanuit en rondom de Stadskerk. Deze tafel zal zo nu en dan worden aangevuld met (een delegatie) collega’s waardoor Het Pastorsteam met Roelof Alkema, Theo van den Heuvel, Alice Kremer, Arjan Zantingh en Mark Stoorvogel aan het woord is.

De Hoofden zijn verdeeld over twee staftafels; de eerste vanuit de doelgroepen met Michelle Veldman, Jochum Verhoef en Dennis de Valk. De tweede namens de deelgebieden diensten, facilitair, gebed, communicatie, gemeentebureau en zorg waarbij Edwin van Renesse, Thomas Bos en Annemieke de Jong aanschuiven. Afhankelijk van de actualiteiten mixt deze prachtige groep en nemen ze je mee in wat er allemaal gebeurt in de gemeente.

De Projectleiders kinderen en jongeren vormen de laatste tafel. Samen met de hoofden van deze doelgroepen gaan ze met elkaar in gesprek. Jacomien Bouwman, Guus van der Heijden, Michelle Veldman en Jochum Verhoef. Verantwoordelijk voor kampen en projecten werken ze samen toe naar mooie evenementen. Wat er bij komt kijken, welke projecten er zijn, waar ze mee bezig zijn en wat we als gemeente bieden voor jou(w kind), zijn onderwerpen die voorbij gaan komen.

PREKEN
Om ook de woordverkondiging van de zondagse diensten te kunnen beluisteren op welk moment en waar je maar wilt, worden de preken ook als audio-uitzending gedeeld.