Jezus is de weg, de waarheid en het leven.


Contact ons

We helpen je graag het antwoord te vinden op je vraag. Kijk vooral eerst op onze Vraag & Antwoordpagina alvorens je contact zoekt.

Vraag & Antwoord pagina

Adres

HOOFDLOCATIE

Friesestraatweg 221
9743 AE Groningen
info@destadskerk.nl

ZAAL HUREN?

Onze Hoofdlocatie leent zich uitstekend voor het faciliteren van externe groepen. Bent u geïnteresseerd kijk dan op de Verhuurpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

verhuur@destadskerk.nl

ZAAL RESERVEREN?

Het is voor leden en gasten mogelijk een zaal te reserveren (voor Stadskerk-doeleinden). Dien je aanvraag voor een reservering in via MijnStadskerk.

CENTRUMLOCATIE

Huize Maas
Vismarkt 52
9711 VK Groningen

centrum@destadskerk.nl

HULPVRAAG

Heb je een hulpvraag, neem dan contact met ons op via het Zorgloket.

OVERLIJDEN

Ben van de Wetering is contactpersoon voor onder meer rouw binnen de gemeente. Voor contact neem contact met hem op via de gegevens op deze pagina.

GEVONDEN VOORWERPEN

Ben je iets vergeten in de Stadskerk? We helpen je graag. Bekijk onze ‘Gevonden voorwerpen’-pagina zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

STAF/ WERKNEMERS


Contact met een staflid/ werknemer van De Stadskerk

Via het formulier onderaan deze pagina kun je contact opnemen de contactpersoon van het betreffende deelgebied, je kunt via de gegevens op de pagina met het overzicht van alle stafleden contact zoeken.

MIJNSTADSKERK

Heb je vragen over MijnStadskerk, neem dan via het formulier contact met ons op.


De Stadskerk wil bereikbaar zijn voor iedereen. In een groter groeiende gemeente kan het lastig zijn om je weg te vinden. Na elke dienst is er de mogelijkheid je vragen te stellen of contact te leggen met de stewards. Zij zijn herkenbaar aan badges.

Op onze website staat veel informatie. Wanneer de woorden gekleurd zijn, zijn ze klikbaar en kom je direct op de juiste pagina terecht. Heb je dan nog geen antwoord op je vraag, stel hem dan hieronder. We proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Heb je vragen neem gerust contact met ons op.

Stuur ons je vraag