Niet omdat het moest, maar omdat ze ervoor kozen

Lees verder
Lees verder

Financieel bijdragen

Waarom geven?

Het is goed om te geven. En geven vanuit het hart krijgt waarde als je dat voor een ander doet, of ergens met liefde in investeert. Zo kun je door te geven in tijd, energie of geld, samen bouwen aan de gemeente. De eerste volgelingen van Jezus deden dat ook. Ze kwamen samen, deelden bezittingen en zorgden dat er voldoende geld was om iedereen binnen de gemeenschap te onderhouden. Niet omdat het moest, maar omdat ze ervoor kozen om op die manier te leven. Net als Jezus: gul, ruimhartig en met passie.

Doe mee

We hopen dat je als lid of gast van De Stadskerk mee wilt bouwen aan een gemeente die in het spoor van Jezus de toekomst tegemoet gaat. We dagen je graag uit om de gemeente niet alleen te bezoeken, maar er ook tijd, energie en geld in te investeren.

Tijdens de dienst op zondag is er een collecte en 2 keer per jaar wordt er een bijzondere collecte gehouden in de vorm van een dankoffer ter dekking van de begroting. Daarnaast zijn er af en toe collectes voor een bijzonder doel. In de dienst maken wij gebruik van machtigingskaarten en contant geven.

Naast het geven in de dienst, zijn er nog andere mogelijkheden:

De Stadskerk | VBG heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.De Stadskerk heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.

Geven via iDeal

  • Graag minimaal € 2,50
  • Kies een bank voor iDEAL-betaling

Eenmalige machtiging

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om een machtiging af te geven is het noodzakelijk dat je ingelogd bent binnen MijnStadskerk.

MijnStadskerk