Bidden zonder ophouden 24 uur per dag, 7 dagen per week in een speciale gebedsruimte

Huis van Gebed

Het Huis van Gebed is 24/7 beschikbaar voor aanbidding en gebed. We hopen dat je mede door deze mooie plek iets bijzonders van God zult ervaren en dat we ons samen mogen uitstrekken om God beter te leren kennen door de kracht van de Heilige Geest.

Er zijn specifieke momenten waar je samen kunt aanbidden en bidden zoals bijvoorbeeld Mannen van Gebed maar ook Aanbidding & Gebed Daarnaast hebben we Het Mannenhuis en het Vrouwenhuis Ook is er op die avonden regelmatig ruimte om voor je te laten bidden.

Wil je samen bidden met je kring? Reserveer dan tijdig twee uur in de kringweken. We willen dat van harte aanbevelen.

Praktisch
Om toegang te krijgen tot het Huis van Gebed gebruik je het online rooster om aan te geven wanneer je wilt komen bidden. Buiten de centraal georganiseerde momenten is het niet mogelijk om meer dan één uur per dag in te roosteren. Wil je om een of andere reden toch meerdere uren reserveren, neem dan contact op met huisvangebed@destadskerk.nl. Deze keuze voor één uur per dag is gemaakt om meer mensen de mogelijkheid te bieden om te reserveren. We hopen op jouw begrip.

Het online rooster is te vinden in Mijn Stadskerk. Deze is alleen beschikbaar voor leden van de gemeente.

Naar Mijn Stadskerk

De ingang van het Huis van Gebed is aan de buitenkant, links van het gebouw. Je kunt naar binnen met een code. Deze code is eveneens te vinden in Mijn Stadskerk. De code wordt met enige regelmaat veranderd wegens de veiligheid van ons gebouw.