Huis van Gebed

Het Huis van Gebed is er voor jou. We vinden het fijn als er veel gebeden wordt bij jou thuis, in de gezinnen, tijdens de bijeenkomsten van De Stadskerk, in de community’s maar zeker ook in het Huis van Gebed. Dit willen we van harte stimuleren.
Als we samen eenparig gaan bidden, als we in eenheid ons uitstrekken in het gezamenlijke gebed dan verleent de Heer Zijn zegen hieraan. Dat belooft Hij in Zijn woord.
Het is belangrijk dat we dit op een gepaste, zorgvuldige en veilige manier doen. Daarom hebben we een aantal richtlijnen geschreven die daarin ondersteunen. Heb je hierover vragen mail dan naar gebed@destadskerk.nl.

Geniet van je tijd met de Heer in het Huis van gebed!
Namens het kernteam gebed,
Thomas & Angélique Bos

Open momenten van Aanbidding & Gebed

Het Huis van Gebed is een plek waar we Jezus persoonlijk ontmoeten én waar we Hem gezamenlijk de eer en aanbidding kunnen geven, tijdens de open momenten van Aanbidding & Gebed. Deze zijn elke week op:

  • dinsdag van 08:00 tot 09:00
  • woensdag van 19:30 tot 21:30
  • vrijdag van 08:00 tot 10:00

Dit kan je ook terugvinden het rooster op Mijn Stadskerk. Tijdens deze open momenten wisselen aanbidding en gebed elkaar af, zodat we zicht blijven houden op het Hart van God én Zijn Wil kunnen uitbidden over de Gemeente, stad en ommeland. Wees welkom!

Een uur reserveren in het Huis van Gebed
Als je een uur wilt boeken in het Huis van Gebed doe dit dan via Mijn Stadskerk. Het online rooster is daar te vinden en alleen beschikbaar voor leden van de gemeente. Ben je gast van de gemeente en wil je ook een keer bidden in het Huis van Gebed, ga dan samen met een gemeentelid die voor jou een uur kan boeken naar het rooster van het Huis van Gebed.

Naar MijnStadskerk

De ingang van het Huis van Gebed is aan de buitenkant, links van het gebouw. Je kunt naar binnen met een code. Deze code is eveneens te vinden in Mijn Stadskerk. De code wordt met enige regelmaat veranderd vanwege de veiligheid van ons gebouw.

Meer dan 1 uur plannen?
Per persoon kun je maximaal een uur inplannen. Bid je met één of meerdere mensen samen? Maak dan beide een reservering in het rooster. Je mag maximaal 2 uren boeken om ook anderen de ruimte te geven.

Toilet gebruik in het Huis van Gebed
Toilet gebruik in het Huis van Gebed is mogelijk. Voor extra Hygiëne kun je van te voren met toiletpapier de wc bril desinfecteren met de vloeistof die erboven aan de muur hangt.

Eten en drinken in het Huis van Gebed en vieren van het avondmaal
Het is niet toegestaan om te eten en te drinken in het Huis van Gebed behalve dat jezelf een waterflesje mee neemt.

Ook het avondmaal kun je alleen vieren als je zelf brood en wijn meebrengt van huis en wat daarvan over is achteraf ook weer meeneemt naar huis.

Ventileren in het Huis van Gebed
Het is goed als je het Huis van Gebed verlaat en met een groep hebt gebeden dat je dan de ramen opent om goed te ventileren.
LET OP: Doe dit alleen als er iemand na jou op het rooster staat. Anders NIET de ramen openen om de veiligheid te borgen.

Schoonmaken en netjes houden van Huis van Gebed & YouTube gebruik
Houdt het Huis van gebed netjes. Zorg dat de kussens weer mooi zijn verdeeld.
Let op: je mag niet eten en drinken in het Huis van Gebed.
We merken dat dit tot nu toe met regelmaat wel gebeurt, maar dat willen we niet.

  • Zorg dat de tafel en het kinderhoekje is opgeruimd.
  • Muzikanten zorg dat de kabels weer netjes zijn.
  • Zorg dat er geen proppen papier, ontsmettingsdoekjes e.d. blijven liggen. Doe dat netjes in de prullenbak.
  • Denk erom dat je het licht niet uit doet. Dit gebeurt automatisch. Als je het uitdoet, dan weten veel mensen na jou niet hoe het weer aan moet.
  • Wel graag de TV weer uit als je die gebruikt voor YouTube.
    Niet je eigen YouTube-account erin zetten. Graag het Huis van Gebed account gebruiken en daar filmpjes opzoeken. Dit doen we ook om dit goed te kunnen blijven monitoren. We willen niet dat er muziek of filmpjes worden bezichtigd waarvan de Heer niet wil dat we dat kijken.

Huis van Gebed