Bidden zonder ophouden 24 uur per dag, 7 dagen per week in een speciale gebedsruimte


Huis van Gebed

Het Huis van Gebed is 24/7 beschikbaar voor aanbidding en gebed. We hopen dat je mede door deze mooie plek iets bijzonders van God zult ervaren en dat we ons samen mogen uitstrekken om God beter te leren kennen door de kracht van de Heilige Geest.

Er zijn specifieke momenten waar je samen kunt aanbidden en bidden zoals bijvoorbeeld Mannen van Gebed maar ook Aanbidding & Gebed Daarnaast hebben we Het Mannenhuis en het Vrouwenhuis Ook is er op die avonden regelmatig ruimte om voor je te laten bidden.

Wil je samen bidden met je kring. Reserveer dan tijdig twee uur in de kringweken. We willen dat van harte aanbevelen.

Praktisch
Om toegang te krijgen tot het Huis van Gebed moet je je altijd inroosteren (zie hieronder).
Buiten de centraal georganiseerde momenten is het niet mogelijk om meer dan één uur per dag in te roosteren. In de nacht, vanaf 23:00 uur tot 7:00 uur ben je vrij om meer uren achter elkaar te reserveren, of zoals hierboven vermeld als kring. Deze keuze voor één uur per dag is gemaakt om meer mensen de mogelijkheid te bieden op meer gangbare uren gebruik te maken van het Huis van Gebed. Wil je dit aub respecteren!


De ingang van het Huis van Gebed is aan de buitenkant, links van het gebouw. Je kunt daar naar binnen met een code. Deze code is te vinden via Mijn Stadskerk. De code is dus alleen beschikbaar voor leden van de gemeente en verandert met regelmaat.

Er mag niet gegeten en gedronken worden in het Huis van Gebed, behalve water en het Avondmaal.
Wijn en matzes zijn beschikbaar en te vinden in het kastje in het halletje bij binnenkomst.
Hoe de muziek, computer, licht, en sterrenhemel te bedienen zijn, is weergegeven op een instructie in het Huis van Gebed.

We hebben ook een viertal documenten om je als bidder te helpen bij het zoeken naar God. Die liggen in het halletje waar ook het toilet is.

Als er per ongeluk iets vuil is geworden, je hebt opmerkingen over het rooster of vragen in het algemeen over het Huis van Gebed?
Stuur dan even een mailtje naar Anouchka van Helden. Zij is zorgdrager van het Huis van Gebed.

Huis van Gebed