Kingdom Culture – Let my life be the proof of your love (12-06-2022)

Fotograaf: Klaas Oosterloo

Alle foto’s in dit album zijn eigendom van de Stadskerk. Op deze foto's is de privacyverklaring van toepassing.
Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande (schriftelijke toestemming) van de afdeling Communicatie van de Stadskerk.

Kingdom Culture – Fighting on my knees (08-05-2022)

Fotograaf: Klaas Oosterloo

Meiweek – Kleurinstad.nl (meivakantie 2022)

Fotograaf: Esther Timmerman