Pinksterdankoffer

Het Pinksterdankoffer is bestemd voor de gemeente: voor het dragen van de kosten die samengaan met de manier waarop we gemeente zijn – de activiteiten van alle doelgroepen (kinderen, jongeren en volwassenen), zending, het gebouw, de staf, enzovoort. Het hogere doel waaraan alles dienstbaar is, is het werk van de Here Jezus in ons en door ons heen, om getuige te zijn van de realiteit van het Koninkrijk van God. Bedankt voor je bijdrage!

Je kunt geven via iDeal, je kunt hieronder ook je rekeninggegevens achterlaten om een eenmalige machtiging af te geven. Hiermee kun je je gift ook in je giften overzicht terugzien binnen MijnStadskerk. Wil je liever zelf een bankoverschrijving verrichten? Dat kan op NL37 SNSB 0944 3779 12 t.n.v. De Stadskerk onder vermelding van ‘Pinksterdankoffer’. Heb je vragen over het Pinksterdankoffer, neem dan contact met ons op

Geven via IDeal

Graag minimaal € 5,-
Kies een bank voor iDEAL-betaling

Eenmalige machtiging

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om een machtiging af te geven is het noodzakelijk dat je ingelogd bent binnen MijnStadskerk.

MijnStadskerk

 

De Stadskerk beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 806684835).

Via deze pagina maak je jouw bijdrage gemakkelijk over via iDEAL of geef je vanuit je account binnen MijnStadskerk je machtiging af.