Het Mannenhuis

Samen groeien in geloof; in diepgang, in broederschap, in heiliging, in Zijn bestemming. Verlang jij ook naar een leven vol Geesteskracht? Zie jij ook zo uit naar dat volgende hoofdstuk in je leven? We gaan 9 thema-avonden houden, om je mee te nemen en samen te groeien in dat wat God voor jou, voor ons – mannen – heeft.

Het is mijn grote wens dat u God en onze Here Jezus Christus steeds beter leert kennen. Dan zult u gelukkig worden en zijn genade en vrede ervaren. Want als u Hem beter leert kennen, zal Hij u door zijn grote kracht alles geven wat u nodig hebt om werkelijk goed te leven

2 Petrus 1: 2&3

De reeks van avonden heeft een prachtige opbouw aan thema’s, mis geen avond dan loop je samen met ons en andere broeders het groeipad vanuit verlangen. We ontmoeten elkaar vanaf 19.30 uur in het Koffiehuisje. Onder het genot van een kop koffie ontmoeten we elkaar en praten we bij om vervolgens vanaf 20.00 uur het Huis van Gebed in te gaan waar we het programma starten. We starten met een blok van aanbidding, om God te eren, Hem te zoeken en uit te nodigen ons te inspireren die avond. De spreker van die avond zal geïntroduceerd worden, om vervolgens het woord te nemen en ons voor te gaan vanuit het Woord op basis van het thema van die avond.

PROGRAMMA 2019-2020

27 augustus ’19 – Opwekking – Verlang jij naar opwekking? In Nederland? In je hart? – Thomas Bos

24 september ’19 – Bad Habits – Verslavingen, egoïsme, slechte gewoontes! Jij? – Johan de Jong

19 november ’19 – De lamme en de blinde – Ben jij wat je is overkomen? Identiteit – Dennis de Valk

17 december ’19 – Burn-out? – Heb jij het ook zo druk? Wie bepaalt jouw agenda? – Tim Meijer

14 januari ’20 – De Ziepels – Discipelschap, zullen we samen optrekken? – Frans Brouwer

10 maart ’20 – Profeteer – Spreek jij woorden van leven? Over jezelf, de ander? – Gertjan Bouwman

7 april ’20 – Groeien in Kracht en Autoriteit – Wat is dat? Hoe doe je dat? – Isaäc Wolters

2 juni ’20 – Uitstappen – Buiten de muren van de Stadskerk, daar wordt de wereld bereiktAnton van Deel

30 juni ’20 – Next Step – En nu? Wat is jouw volgende stap? – Theo van den Heuvel

Het is 1x in de maand op de dinsdagavond
Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het Koffiehuisje
We beginnen om 20.00 uur met het programma
We ronden af tussen 21.30 en 22.00 uur?

MIS GEEN AVOND!

Download nu het Programma naar je AGENDA op je telefoon of je computer.

Computer/laptop:
1. Rechtermuisknop op de afbeelding hierboven en Bestand opslaan als
2. Opslaan op een locatie die je terug kunt vinden. Ga naar de map en Open het bestand. Je Agenda wordt automatisch gestart.

Telefoon (iOS & Android)
1. Klik op de afbeelding hierboven, je agenda wordt automatisch geopend.

Mannenkringen

In 8 avonden ga je samen met andere mannen (groepen van 6/7/8) een prachtige reis aan. 1x in de 2 weken ga je samen met andere mannen eten, praten, delen, bidden en leren van elkaar. Je bouwt een intense relatie met elkaar op. Naast de avonden die je samen op basis van vragen en stellingen aangaat, krijg je praktische opdrachten mee om te groeien.

Wil je meer informatie over de kringen? Of wil je je alvast opgeven? Ga dan naar de pagina van de ‘Dichterbij het Vaderhart’-kringen?

Houd de agenda in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten.

We hopen je te zien op één van de prachtige plekken binnen de gemeente. Heb je een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Nacht van Gebed voor mannen

De andere dinsdagavond in de niet-kringweken, ook 1x in de maand, hebben we de nachtvangebedvoormannen.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met hetmannenhuis@destadskerk.nl.

Programma 2019-2020