Mannenweekend

In het weekend van 5, 6 en 7 april 2024 gaan we samen genieten van een Mannenweekend. De ingrediënten van het weekend in een notendop zullen zijn: ontmoeting, verbinding, gezelligheid, ontspanning, lekker eten en borrelen, wandelen, sporten, kampvuur, toerusting, vrije tijd en quiz; kortom alles wat het hart van een man begeert. Voor ieder wat wils. Het is de eerste keer dat we met een grote groep een weekend weg gaan. Wij zien er naar uit en hopen dat je mee gaat!

Wat kun je verwachten?

Het definitieve programma houden we nog even voor ons; toch kunnen we ons voorstellen dat je graag enige richting wilt alvorens je je ‘boeking’ maakt.

Je kunt er globaal vanuit gaan dat je op vrijdagavond 5 april rond etenstijd op de locatie wordt verwacht. Na een maaltijd gaan we met zijn allen een leuke en gezellige avond in. De zaterdagochtend staan we fris en fruitig op om samen te genieten van het ontbijt en richting de middag in groepen onze krachten met elkaar te meten in diverse (sport)activiteiten.
Je kunt kiezen uit een Survival Parcours, een GPS tocht, Boogschieten of kanovaren. Richting de zaterdagavond gaan we wederom samen genieten van een maaltijd om vervolgens een avond in te gaan waarin we God willen aanbidden en verwachtingsvol uitzien naar wat Hij door Zijn woord wil delen met ons.
Zondagochtend gaan we uiteraard met elkaar ontbijten en het weekend samen afronden. Na de lunch pakken we onze koffers en tassen bij elkaar om huiswaarts te keren. Het weekend zal uiterlijk om 14.00 uur afgesloten zijn.

Een aantal elementen laten we nog open, de invulling van de gezamenlijke momenten zullen we tijdens het weekend aan je presenteren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer? Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april 2024.
Hoe laat? Van vrijdag 18.00 uur tot zondag 14.00 uur.
Waar? Natuurlijk Kollumeroord, Kollumerpomp.
Kosten? € 150,-

(all-in prijs – inclusief 2 overnachtingen, bedlinnen, (sport)activiteit, ontbijt, lunch en avondeten)
Hoeveel mannen?
minimaal 60 en maximaal 115 mannen.

Belangrijk om te weten

  • Geef bij je aanmelding je 1e en (eventueel) 2e voorkeur voor de (sport)activiteit van zaterdagmiddag op.
    Het staat je vrij je keuze te maken bij je aanmelding. Je zult begrijpen dat er beperkte plekken zijn, geef daarom je tweede voorkeur ook op. Mocht het niet lukken je voorkeur in deze te honoreren geven we dat voor het weekend aan je terug. Bedankt voor je begrip. In dit kader geldt hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat je voorkeur wordt omgezet naar deelname.
  • Geef eventuele dieetwensen door bij je aanmelding; we kunnen ter plekke geen aanpassingen meer doen in het menu/ de maaltijden.
  • We slapen op slaapkamers voor minimaal 2 en maximaal 10 personen, met boxsprings en ook stapelbedden.
  • Uiterlijk een week voor het Mannenweekend krijg je van de organisatie een e-mail met belangrijke informatie.
  • Annuleren van je aanmelding kan tot 1 februari 2024.

Wil je in contact komen over het weekend, mail dan met het team van het Mannenhuis.

Ja, ik ben erbij en meld me aan!