Huis van Gebed | Muziek

Het Huis van Gebed is een plek waar we God ontmoeten, waar we Zijn liefde ontvangen, beantwoorden en doorgeven in aanbidding en gebed. Jezus zelf leert ons dat wanneer we in Hem zijn en blijven, we alles mogen vragen naar Zijn wil en Hij zal het geven (Joh 15:1-8). In dit Huis willen we eenparig bidden voor dat wat Hij op ons hart geeft.

Waar zijn we naar op zoek?

Om Zijn Huis te bouwen, één waar het vuur op het altaar altijd brandende blijft (Ex 30:8), zijn we op zoek naar aanbiddingsleiders, muzikanten, zangers en zangeressen. Mensen die op zoek zijn om Gods hart te leren kennen en zich willen vormen naar Zijn liefde en waarheid.

wat verwachten we van jou?

We vinden het belangrijk dat je:

  • Passie voor Jezus hebt,
  • Je stem en/of instrument aardig beheerst (bij twijfel neem vooral wél contact op)
  • En een hart voor mensen hebt.

Wat bieden we jou als team?

Waar God woont en werkt creëert Hij families. Ons verlangen is om met elkaar achter Jezus aan te gaan, in onze ups en down. We willen ons leven delen, aangezien aanbidding veel meer is dan alleen muziek maken. Het verlangen is om op termijn samen te eten, onderwijs op het gebied van Huizen van Gebed te geven en krijgen, om als community op te trekken. We bieden ruimte voor groei, zowel geestelijk, emotioneel als muzikaal.

 

Contactgegevens

 

Mathijs Heerema

06-11456055

huisvangebed@destadskerk.nl