Social Content Creator

Wat zoeken wij?

Wij zoeken meerdere Social Content Creators voor accounts van de Stadskerk, voor de platformen Facebook en Instagram. Je vindt het leuk om posts te delen, te reageren op reacties en samen een online community te bouwen met onze volgers. We zoeken jou als je affiniteit hebt met Social Media, het leuk vindt om posts te ontwerpen van a tot z (tekst en afbeeldingen/animaties); je krijgt toegang tot een pro-account van Canva en bent verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving. Je bent in staat zelfstandig te werken maar vindt het ook leuk in teamverband tot mooie plannen te komen. We werken met een contentplanner en hebben eens in 6 weken MediaTeam overleg.

Je hoeft geen expert te zijn! We vragen 4-6 uur in de week van je tijd.

Hoe ga jij bijdragen?

Je zorgt er samen met andere redacteuren voor dat alle social media kanalen up-to-date blijven, zodat er betrokkenheid is op de kanalen. We willen je uitdagen je creatieve talent tot uiting te brengen.

Wat bieden wij?

• Een MediaTeam waarin je samen brainstormt  en verantwoordelijk bent voor de social media
  • Een bestaande community met veel volgers
  • Tools om je taken ten uitvoer te brengen (planningtool en Canva-Pro)