Koker (zelfstandig werkend)

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar meerdere zelfstandige kokers. Wekelijks verzorgen we de maaltijd voor FaceOff en voor Alpha. Dit is vast op de woensdag. We beginnen meestal zo rond 3 uur. Afhankelijk van de grootte van het team is het streven dat je 1 keer in de 3 a 4 week kookt. Wanneer er zowel voor FaceOff en Alpha gekookt wordt doe je dit met in ieder geval 3 personen.

Verder verzorgen we aanvragen vanuit de gemeente, staf en deelraden zoals lunches, conferenties, de kerstperiode, periode met Pasen, Meiweek, het open huis, kinderkampen, Reflect kampen, verzorgen grote evenementen en vrouwendagen.

 

wat verwachten we van jou?

We verwachten van je dat je voor grote groepen een maaltijd kunt organiseren, inkoop regelt en de maaltijd bereid. Dit doe je samen met een ander teamlid/teamleden.

 

Wat bieden we jou als team?

Op dit moment bestaat het team uit 6 enthousiaste personen die een passie hebben voor eten en genieten van het dienen binnen de gemeente. We staan echt weer aan het begin van een periode waarbij het team weer op volle sterkte gebracht moet worden en op elkaar ingespeeld moet raken zodat we Gods liefde niet alleen binnen de gemeente uitdragen maar ook naar buiten.

 

 

Contactgegevens

Mia Mulder

M:catering@destadskerk.nl

T: 06-34341842