Bediening van de Maand

Samen zijn we de kerk; we dragen met elkaar de taken, de lasten, de vreugden en de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die we samen organiseren. Iedereen is nodig! Iedereen heeft het nodig om actief onderdeel te zijn. Om de bedieningen te linken aan de juiste personen hebben we Matchpoint. Matchpoint is de verbindende factor tussen alle vrijwilligersplekken die De Stadskerk biedt en jou als geïnteresseerde betrokkene. Matchpoint wil iedereen helpen een plek te vinden die bij jou past.

Omdat de plek, de taak, maar vooral de mensen achter de bedieningen het verdienen, hebben we de ‘Bediening van de Maand’. Een hele maand specifieke aandacht voor een onderdeel, voor een doelgroep. Zo gaan we maandelijks met ze in gesprek in de Podcast ‘Matchpoint’. Wat gebeurt er op deze specifieke plek in onze gemeente? Wat houdt de taak in? Wat maakt het zo leuk, en wat misschien iets minder? Hoe ziet een doorsnee ‘dag’ eruit?
Kortom; een zeer waardevolle kijk achter de schermen.

‘ONZE JONGEREN!’

Een hele maand in de schijnwerpers. De prachtige teams die klaarstaan voor onze jongeren. We hebben aantal plekken waar je meer te weten kunt komen over deze prachtige doelgroep en alles wat er wordt georganiseerd. Zo kun je de Podcast beluisteren, in de allereerste aflevering van Matchpoint komen 5 gepassioneerde en gedreven leden aan het woord. Als je alle schermen in het gebouw en rond de diensten in de gaten houdt zul je zien dat zij centraal staan. De ‘Kom jij ons Team versterken’-campagne is bedoeld om concreet op te roepen te onderzoeken of je ook mee wilt bouwen. Ook zullen we in de diensten er aandacht aan besteden.