Community Beijum eo

Welkom!

Wij zijn een mooie groep van mensen die genieten van het samen delen en optrekken in ons geloof. Wanneer wij samenkomen staat ontmoeting centraal; ontmoeting met elkaar maar ook ontmoeting met God, waarin we zien en ervaren dat God op vele bijzondere manieren werkt in het leven van eenieder van ons. Getuigenis, bemoediging, aanbidding en gebed nemen een belangrijke plek in binnen onze community-samenkomsten. We zijn bovendien een community van kringen, waarin we ook met regelmaat in huiskamergroepen samenkomen om ons leven met elkaar te delen.

Je bent van harte welkom!

Adres:  Wolddijk 161, 9738AE Groningen
Leiders: 
  • Erik Prins
  • Maria Prins

Over de Community

LET OP!
In plaats van de gebruikelijke zondagochtend, zien we elkaar deze maand aanstaande zaterdagavond 13 april voor een kampvuuravond.

Start: 18.00 uur. Adres: Wolddijk 100a (vlakbij het dorpshuis).

Overal starten we in de tuin gezellige vuurtjes en we eten samen, dus het zou mooi zijn als iedereen wat meeneemt. Machteld Mosselaar is chef-eten. Dus aan haar graag doorgeven en/of in de app wat je meeneemt. Dan kan zij het evt nog bijsturen, zodat we een gevarieerde maaltijd hebben en genoeg voor iedereen.

Neem ook even een bord, bestek en beker mee voor jezelf (en je huisgenoten).

Kom je, als het kan, met de fiets? Of dat we met elkaar meerijden, omdat hier wat beperkt parkeergelegenheid is.

Elke 2de zondag van de maand komen we in principe bij elkaar. Soms is het ook een zaterdagavond i.p.v. zondag zoals nu. We zijn creatief en maken een reis die afwisselend is. Dus hou goed onze Community app en mail in de gaten.