Community Beijum eo

Welkom!

Wij zijn een mooie groep van mensen die genieten van het samen delen en optrekken in ons geloof. Wanneer wij samenkomen staat ontmoeting centraal; ontmoeting met elkaar maar ook ontmoeting met God, waarin we zien en ervaren dat God op vele bijzondere manieren werkt in het leven van eenieder van ons. Getuigenis, bemoediging, aanbidding en gebed nemen een belangrijke plek in binnen onze community-samenkomsten. We zijn een community van kringen/small-groups waarin we ook met regelmaat in kleine huiskamergroepen samenkomen om ons leven met elkaar te delen.

Je bent van harte welkom!

Adres:  Wolddijk 161, 9738AE Groningen
Leiders: 
  • Erik Prins
  • Maria Prins

Over de Community

Voor in je agenda:

Op zondag 12 februari zien we elkaar in het Dorpshuis Noorderhoogebrug (Wolddijk 161, Groningen), start om 10.00 uur. Het thema is: samen gemeente zijn (hand en voet).
We staan samen met Klaas van Nierop stil bij de woorden van God over dat we samen een lichaam zijn. De kinderen zijn bij ons. We verwerken het thema ook met elkaar op een creatieve manier.
Voor de tieners is er een eigen bijeenkomst. Ook zij gaan de slag met dit thema op een manier die bij ze past. En we hebben een mystery guest die ze er in meeneemt. Uiteraard is er ook ruimte voor gezellig samen zijn onder het genot van wat lekkers.

Op zondag 12 maart zien we elkaar in het Dorpshuis Noorderhoogebrug (Wolddijk 161, Groningen), start om 10.00 uur. Het thema is: samen gemeente zijn (vreugde en verdriet).
Vanuit onze eigen community delen mensen ervaringen van zowel vreugde als verdriet en rouw. De kinderen en de tieners hebben een eigen bijeenkomst.

Op zondag 9 april vieren we Pasen op de hoofdlocatie met elkaar. De community zondag zal zondag 16 april zijn (dus een afwijkende zondag!). Zet je het in je agenda?
Dan heeft onze community als thema: samen gemeente zijn (eten en drinken). We gaan met jong en oud langs huizen uit onze community in groepjes om samen te zijn onder het genot van lekkere dingen.

Ipv zondag 13 mei hebben wij zaterdagavond 12 mei een kampvuuravond en de tieners (en wie verder wil) blijven kamperen in de tuin van een van onze community-gezinnen.