Community Leek-Tolbert

Welkom!

Wij zijn een mooie groep van mensen die genieten van het samen delen en optrekken in ons geloof. Wanneer wij samenkomen staat ontmoeting centraal; ontmoeting met elkaar maar ook ontmoeting met God, waarin we zien en ervaren dat God op vele bijzondere manieren werkt in het leven van eenieder van ons. Getuigenis, bemoediging, aanbidding en gebed nemen een belangrijke plek in binnen onze community-samenkomsten. We zijn een community van kringen/small-groups waarin we ook met regelmaat in kleine huiskamergroepen samenkomen om ons leven met elkaar te delen.

Je bent van harte welkom!

Adres:  Hoofdstraat 27, 9356AT Tolbert
Leiders: 
  • Chris de Roo
  • Sylvia de Roo - Geerts

Over de Community

De community Leek-Tolbert komt eens per maand op de tweede zondag samen in de Cazemier boerderij in Tolbert. Inloop vanaf 10:00. Plenaire start met gebed en lofzang vanaf 10:30 uur. De invulling van de rest van de ochtend kan zijn een overdenking, een getuigenis of gezamenlijke activiteit. Vaak sluiten we de bijeenkomst af met een gezamenlijke lunch.

De community bijeenkomsten zijn er in eerste instantie voor bedoeld om elkaar op een informele manier te ontmoeten en om geïnteresseerden de gelegenheid te bieden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Jezus Christus, de Stadskerk en ons als community Leek-Tolbert.

Niks moet, je mag er gewoon zijn. Iedereen is dan ook meer dan welkom.  We zien er naar uit om ook jou te mogen ontmoeten.

Naast de community bijeenkomsten kennen we zgn. smallgroups of kringen. Dit zijn kleinere groepen van 6 tot 10 leden die om de week samenkomen om gezamenlijk bijbelstudie te doen en elkaars geloof zodoende onderling op te bouwen. Wanneer je graag wil aansluiten bij een smallgroup laat dit dan weten aan de communityleiding. Zij zullen in samenspraak met jou een beschikbare plek zoeken.