De Bergrede: Het echte geluk
OKT – DEC ’22

We beginnen 2 oktober aan een prekenserie over de Bergrede. Tot aan kerst staan we stil bij de Zaligsprekingen en daarna tot aan Pinksteren bij de rest van deze fantastische hoofdstukken. We gaan er dus in alle rust doorheen.

De serie over de zaligsprekingen hebben we als titel meegegeven ‘Het echte geluk’, waarna we dat elke week invullen met een ‘als’. Zo starten we met; Het echte geluk, als je je klein maakt.

WELKOM

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou.

We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft in de zaal of door de stream heen.

VERWERKINGSVRAGEN

Naar aanleiding van ieder thema zal de spreker een aantal verwerkingsvragen opstellen die via deze website te vinden zullen zijn.

VERWERKINGSVRAGEN

AGENDA

Op de Hoofdlocatie hebben we in deze periode 2 identieke diensten, op de Centrumlocatie zullen we ook vanuit dezelfde serie de thema’s putten.

In onze agenda kun je alle benodigde informatie of verwijzingen ernaar toe vinden voor het hele seizoen. Alle informatie die bekend is is verwerkt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact zoeken via de contactgegevens onderaan deze pagina.

ACTUELE AGENDA

Praktisch

Hoofdlocatie

We hebben 2 identieke diensten; om 09.00 uur én om 11.30 uur.
De eerste dienst (09.00 uur) is LIVE te volgen via ons YouTube kanaal. Zo kun je deze ook terug kijken wanneer je maar wilt.

Centrumlocatie

In Huize Maas start de dienst om 11.00 uur. 

We hebben een prachtig aanbod voor onze kinderen. Per leeftijdsgroep (vaak op basis van basisschoolgroepen) is er per zondag bekend of er wel of geen kidstijd is. Onze kidstijd agenda geeft duidelijk weer wanneer en voor wie er kidstijd is.

AGENDA KIDSTIJD

VRAGEN

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp: 050-5271902 (https://bit.ly/3qpLjs7)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen? Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7