Doopdienst 9 juli 2023 – community

Dopelingen

Andrea Dijkstra

Mijn naam is Andrea Dijkstra. Ik ben van jongs af aan christelijk opgevoed. Ik ben als baby gedoopt en heb als jongvolwassene belijdenis gedaan van mijn geloof. In de afgelopen 3 jaar is mijn geloof meer tot leven gekomen. Ik heb ervaren dat gebed krachtig kan zijn. Dit merkte ik bijvoorbeeld toen ik een huis wilde kopen. Ondanks de krapte op de woningmarkt is het mij gelukt om een woning te kopen. Ik dank God dat hij hierin heeft voorzien. Ik ben tijdens de eerste lockdown van de pandemie verhuisd, in deze periode voelde ik Gods nabijheid. Ik luisterde naar preken tijdens het wandelen, ik las meer boeken en had goede gesprekken met collega’s, vrienden en familieleden.

Op Goede vrijdag 2022 nam een vriendin mij mee naar de dienst van De Stadskerk, dit sprak mij zo aan, dat ik de zondagen daarna ook kwam. Ik heb in de 9 maanden daarna de hele Bijbel gelezen, omdat ik zo’n honger had naar meer. Ik deed in het verleden veel uit gewoonte en nu probeer ik bewustere keuzes te maken. Ik laat me nu dopen om mijn oude leven achter mij te laten en op te staan in een nieuw leven met Jezus.