Alpha Centrum

GEEF JE ONDERAAN DEZE PAGINA OP!

Levensvragen? Op zoek naar richting in je leven, twijfel je over het Christelijk geloof of wil je gewoon meer weten over het evangelie van Jezus Christus?

Alpha is laagdrempelig en geeft antwoorden op de meest gestelde vragen over het Christelijk geloof. Het bestaat uit 8 maandagavonden en een weekend.

Wie is Jezus?
Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof?
Bidden: waarom en hoe?
Hoe leidt God ons?
Geneest God vandaag nog?

Herken je bovenstaande vragen? Dan is Alpha voor jou!

Doelgroep Alpha Centrum: Students & Young Professionals
leeftijd 18-30 jaar

INTERESSE? SAVE DAN “THE  DATES” EN MELD JE AAN!

  • 8 maandagavonden én een Alpha-weekend

Start op 22 april

De startdatum voor de eerstvolgende Alpha Centrum is op maandagavond 22 april. Alpha Centrum vindt plaats aan de Nieuwe Ebbingestraat 1, in Boekhandel Riemer. Je kunt je opgeven. Je ontvangt dan automatisch een mail met meer informatie.

Opgave & Info

Het mooie van Alpha is dat iedereen er door groeit. Als je nog (bijna) niks van het christelijk geloof weet, maar ook als je al vele jaren diensten hebt bijgewoond. Of je nu op zoek bent naar antwoorden, of dat je een leegte in je leven voelt, of dat je gewoon meer kennis wilt opdoen, of dat je toe bent aan een nieuwe impuls in je geloof. Alpha is sociaal, ontspannen, relaxed, leerzaam, stimulerend en lekker (eten).

Alpha is misschien wel de beste manier om er achter te komen wie Jezus Christus is, hoe de wereld in elkaar zit, en hoe God naar jou kijkt. Vraag het aan oud-deelnemers: ontspannen, veilig, gezellig, stimulerend, enthousiasmerend, etc.

Je bent van harte welkom!

Heb je vragen?

Mail dan gerust met het Alpha-Centrumteam