Vaderhartconferentie

Ons hart is ontworpen om in nauwe relatie met Vader te leven, om Zijn Liefde te kunnen ontvangen, te beantwoorden en door te geven aan mensen om ons heen. Maar de gebrokenheid van het leven heeft ons hart vaak beschadigd of verhard waardoor het vaak niet goed in staat is Vaders Liefde te ontvangen, met alle gevolgen vandien. Maar Jezus heeft alles volbracht voor het herstel van deze relatie en herstel van onze identiteit als zonen en dochters van Vader. Voor dit herstel willen we de Heilige Geest ruimte geven op deze Vaderhartconferentie op 8 en 9 april in het gebouw van de Stadskerk in Groningen.

Deze conferentie zal een andere inhoud krijgen dan in november. Vaderhart deel 2 dus! En tegelijk zullen David en Faith genoeg tijd nemen voor een introductie zodat een ieder kan instappen, of je nu eerder hebt deelgenomen of niet. 

Deze conferentie is voor iedereen. We zitten allemaal in het proces om meer van Zijn liefde in ons leven realiteit te laten worden.  Vaak weten we wel met ons hoofd dat God van ons houdt, maar mag het nog (dieper) landen in ons hart.  Dit is wat we God zien doen op Vaderhartconferenties.

‘In november ben ik samen met mijn vrouw naar de Vaderhartconferentie geweest. Ik had niet bijzonder veel verwachting voor mijzelf. Mijn relatie met mijn aardse vaders is er één voor in de boeken. Toch heeft de conferentie heeft mij op veel manieren verrast. Ik ben God weer gaan zien als mijn hemelse Vader (nog beter dan mijn aardse). Ik leef niet vóór Zijn Liefde maar vanuit Zijn Liefde. Dat is een wereld van verschil die ik mocht ontdekken tijdens deze conferentie.’

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod zullen kunnen komen zijn:

God als Vader | Vaderbeeld | Moederbeeld | Van Schaamte tot Glorie | Van Afwijzing naar Aanvaarding | Oordelen | Van een Hart van steen naar een Hart van vlees | Innerlijke geloftes | Vergeving | Hart van een wees | Teleurstelling | Van Slavernij naar Zoonschap

David en Faith Dalley uit Engeland zijn sprekers die internationaal reizen om de boodschap van het Vaderhart van God te delen. Conferenties met David en Faith zijn heerlijke plekken waar al velen Vaders Liefde hebben ervaren en diep herstel hebben ontvangen.  Er zal vertaling zijn naar het Nederlands. Naast het onderwijs zijn er tijden van bediening en gebed wat David en Faith leiden om je te helpen zelf stappen te nemen samen met Vader. Het Ministryteam is aanwezig om dat te zegenen. Verder zullen we God aanbidden én samen lekker eten om zo als zoons en dochters veel te proeven en te zien van hoe goed onze God is.

Data en tijden:
Ma 8 april 09:30 – 17.00 uur
Di 9 april 09:30 – 17.00 uur

Taal:

Engels met vertaling naar het Nederlands.

Vragen:

Heb je vragen, stel ze op de site van de organisatie via deze link.

Kosten:

De toegangsprijs voor deze conferentie is 50 euro. Dit is inclusief koffie, thee en lunch voor 2 dagen.
Je meld je aan via de website van Sons & Daughters. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met gegevens om te betalen. Als je deze mail niet ontvangt, kijk dan even tussen je Spam. Als je daar niks vindt, neem dan even contact met ons op. Je aanmelding is namelijk pas definitief als je betaald hebt.
Als de kosten een probleem voor je zijn, neem ook dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is.

MELD JE HIER AAN!