Lees verder

Elke woensdag

Het zijn gekke tijden waar we in zitten. Door het Corona-virus heeft FaceOff een tijd stilgelegen. Maar we hebben van de gemeente Groningen toestemming gekregen om weer te mogen sporten.
Onderaan deze pagina staat een link met een document waarin je alle maatregelen vindt die we getroffen hebben om conform de richtlijnen van de overheid als FaceOff in de wijk te staan.

Elke woensdagmiddag en avond sporten we in de wijken Paddepoel en Vinkhuizen. Lijkt het je leuk om deel te worden van deze sportcommunity, dan kan je gewoon eens langs komen op het veld. We spelen voornamelijk voetbal, maar in de middag kan je ook altijd nog meedoen met de spelletjes. In de avond organiseren we naast voetbal ook nog een gezellig potje volleybal. We leren je graag kennen, dus als je gewoon even wilt kletsen ben je ook van harte welkom. Zelf vertellen we tijdens elke sportactiviteit in de  pauze iets over ons leven en ons geloof. Zo leer je ons ook direct kennen.

Lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger van de sportcommunity? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of dit iets voor je is.

Locatie, tijden en activiteiten

Vinkhuizen

Elke woensdagmiddag: Skatepark aan de Diamantlaan, 14:30-16:00 uur. Voetbal 8-12 jaar en spelletjes 4-12 jaar.

Elke Woensdagavond: Sportveld aan de Boraxstraat, 19:00-20:30 uur. Voetbal en volleybal vanaf de 1e klas.

Paddepoel

Elke woensdagmiddagmiddag: Sportveld aan de Venuslaan, 14:30-16:00 uur. Voetbal 8-12 jaar en spelletjes 4-12 jaar.

Elke Woensdagavond: Voetbalkooi aan de Orionlaan, 19:00-20:30 uur. Voetbal vanaf de 1e klas.

face_off_logo_1