Happy me

Vind je het belangrijk om meer aandacht te hebben voor het (aan)leren van levensvaardigheden van je kind? En denk je dat je kind en jij hier verder in kunnen groeien? Dan is de training ‘happyme’ misschien wat voor jouw kind.

Wat is happyme?
Happyme is een training voor kinderen van 9-12 jaar. In een wekelijkse bijeenkomst wordt er op een speelse manier aandacht besteedt aan onderwerpen zoals:

  • omgaan met (lastige) gevoelens
  • grip op je gedachten
  • zorgen voor jezelf en de ander
  • zelfvertrouwen
  • hulp vragen en geven
  • grenzen stellen

Deze onderwerpen worden vanuit Bijbelse principes aangereikt, waardoor kinderen hun identiteit verder leren ontdekken.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Gedurende 8 weken is er een bijeenkomst van 2 uur. Samen met een kleine groep (max. 10 kinderen) wordt er op speelse manier gewerkt aan onder andere de bovenstaande onderwerpen. Een sfeer van veiligheid, vertrouwen en plezier staat hierbij voorop.
De trainers van ‘happyme’ zijn allemaal lid van De Stadskerk en zijn gecertificeerd om de training te geven.

Wat is de rol van ouders?
Samenwerking met ouders vinden we heel belangrijk bij ‘happyme’. Daarom zijn er twee oudermomenten waarin een aantal onderwerpen ook met ouders besproken worden. Hierover volgt meer informatie na aanmelding.

Hoe, wanneer en waar?

Hoe:
.

Wil je graag dat je kind de training ‘happyme’ gaat volgen? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 september aanstaande.

Wanneer:
.

We starten in week 41 op de woensdagmiddag van 15.00-17.00 uur. Na aanmelding wordt er een indeling gemaakt een kennismakingsgesprek gevoerd en krijg je de definitieve informatie toegestuurd.

Waar: De bijeenkomsten vinden plaats in de Stadskerk

Wil je meer informatie voordat jij je kind gaat aanmelden?
Stuur dan een mailtje naar happyme@destadskerk.nl.

Aanmelden happyme