IJM – International Justice Mission

 

Elke dag worden talloze mensen verkocht als slaaf. Slaafeigenaren maken enorme winst door de slachtoffers uit te buiten.

International Justice Mission is een wereldwijde organisatie die ten doel heeft om slavernij wereldwijd uit te roeien.

 

 

 


IN ACTIE TEGEN SLAVERNIJ

Hallo mooie gemeente,

Wij, Geeske Aarden en Petra Stoppels, gaan een super toffe uitdaging aan! Om deze uitdaging te doen slagen hebben wij jullie hulp nodig.

Op zaterdag 11 juni zullen wij ons al zwetend en vol adrenaline onderdompelen in de modder! Wij gaan mee doen aan de ‘Mudraise’. Wij gaan een 12 km lange route hardlopen bij het Mudmasters parcours in Haarlemmermeer waarbij we in totaal meer dan 25 hindernissen willen overwinnen! Kijk voor een impressie zeker even op: https://mudmasters.nl/event/haarlemmermeer-2022/parcours/#tab

Nu zul jij je misschien afvragen; ‘waarom geven die dames zich daar vrijwillig voor op?’ Nou, wij gaan dit parcours echt niet alleen voor onze lol lopen, wij doen dit namelijk voor een geweldig doel!

De ‘Mudraise’ die wij gaan doen is een fondsenwerving voor IJM. International Justice Mission; wellicht voor sommige van jullie een bekende want de Stadskerk is partner van deze prachtige organisatie.

IJM vecht wereldwijd tegen slavernij, mensenhandel, misbruik en onrecht. Recht voor de armen is mogelijk! Vanuit 18 veldkantoren verspreid over de wereld strijden zij met meer dan 1000 advocaten, undercovers, maatschappelijk werkers en andere professionals voor de vrijheid van mensen.

Wij hebben het op ons hart gekregen om ons aan het project ‘slachtoffers van seksueel misbruik’ te verbinden en zijn hier al flink voor aan het trainen.

En hier kunnen wij, IJM, jouw hulp goed bij gebruiken! Wees gerust, wij vragen jullie heus niet om met ons de modder in te duiken (dit mag natuurlijk wel!), wij vragen jullie om dit prachtige project te sponsoren door financieel bij te dragen aan onze ‘Mudraise’ .

Hoe kun je dit doen? Via onderstaande link kom je op onze teamsite en daar klik je op de knop ‘doneer nu’ en de rest wijst zich vanzelf!

https://mudraise.nl/gees-peet

Daarnaast hebben we ook nog de volgende acties:

  • Spelletjes met borrelplank op zaterdag 28/5 om 20.00 en zondagmiddag 29/5 om 15.00 voor een bedrag van min. 20,- (volledig naar IJM)

Om je op te geven of voor meer informatie kan je mailen naar peetengees@gmail.com

Door samen op te staan tegen deze misdaden, strijden voor de vrijheid en het herstel van de slachtoffers van slavernij en mensenhandel, bouwen we samen aan Gods koninkrijk in deze wereld!

Voor vragen kunnen jullie bij ons terecht peetengees@gmail.com

Wij zijn jullie heel dankbaar voor jullie hulp!

Liefs, Geeske en Petra


‘Een lied van HOOP’

Gemeentelid en één van onze aanbiddingsleiders, André van Zyl, heeft een reis gemaakt naar Ghana. Luister naar het verhaal van Esther. Ze werd bevrijd uit slavernij en André vertelt hoe hij haar ontmoette en zo getuige kon zijn van het werk van IJM.

André schreef een lied genaamd ‘Hoop’. De videoclip werd opgenomen tijdens zijn reis naar Ghana.

 

De website van IJM