SPRING Baby’s

Is je kind 0 tot 1,5 jaar?

Dan gaat het naar SPRINGbaby’s!

De allerjongste kinderen heten we van harte welkom in onze crèche in Het Toddler’s huis! Tijdens beide diensten (behalve wanneer de agenda het anders aangeeft) bieden we liefdevolle zorg en aandacht en een fijne en veilige plek waar ze de liefde van Jezus mogen proeven. De kinderen worden opgevangen door bewogen kinderwerkers met een hart voor Jezus én kinderen. Afhankelijk van het aantal kids proberen de baby’s en lopers zoveel mogelijk op te splitsen. Maar als teams helpen we elkaar waar nodig.

De groep is ingericht met boeiend speelgoed, genoeg plek om veilig te spelen en te eten. Ook is er een speciale ruimte waar de kindjes kunnen slapen.

Veiligheid
Voor de veiligheid hebben we wel een maximum aantal kinderen ingesteld per kinderwerker, per ruimte (volgens officiële richtlijnen kinderopvang). Het kan daarom zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te blijven. Leden en vaste gasten uit onze gemeente wordt gevraagd hierin voorrang te geven aan ‘echte’ gasten.

Zelf meenemen
We vragen jullie om zelf een aantal essentiële dingen mee te nemen voor jullie kindje:

  • Luiers en luierdoekjes;
  • Reserve kleren;
  • Eventuele benodigdheden om te slapen (slaapzak / speen o.i.d.);
  • Eten en drinken (eet en drinkgerei voorzien van naam).

Inschrijven en ophalen
Voorafgaand aan de dienst kun je je kindje naar het Toddler’s huis brengen, een apart kinderdagverblijf dat middels een speciale doorgang verbonden is aan ons kerkgebouw. Bij het brengen kun je je kindje inschrijven. Ook vragen we je om wat gegevens achter te laten en te delen wat jouw kind die ochtend nodig heeft. Er is alle ruimte om dit met één van de kinderwerkers te delen, zodat je je kindje met een gerust gevoel achterlaat tijdens het bezoeken van de dienst.

Het is de bedoeling om je kindje na de zegen direct op te halen en daarna koffie of thee te drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of opgeruimd en schoon achterlaten voor de medewerkers van het Toddler’s huis.

Ouder-en-kind-ruimte
Als voedende moeder kun je altijd terecht in de ouder-kind-ruimte (vanuit het groot-auditorium richting het huis van gebed, direct de eerste deur rechts). Maar er is ook genoeg ruimte in het Toddler’s huis, vraag gerust bij een kinderwerker naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of vragen over onze baby’s: Stuur Spring een bericht.

Terug naar groepen