Lees verder

SPRING Baby’s

Is je kind 0 tot 1,5 jaar?

Dan gaat het naar SPRINGbaby’s!

De allerjongsten heten we van harte welkom in onze crèche in ‘Het Toddler’s huis’! Tijdens beide diensten (behalve wanneer de agenda het anders aangeeft) bieden we liefdevolle zorg en aandacht en een fijne en veilige plek waar ze de liefde van Jezus mogen proeven. Ons verlangen is dat ouders/verzorgers met een gerust hart en ontspannen de diensten kunnen bezoeken omdat ze weten dat hun kleintje in goede handen is.

De groep is ingericht met boeiend speelgoed, genoeg plek om veilig te spelen, te eten en te slapen.

Voor de veiligheid hebben we wel een maximum aantal kinderen ingesteld per ruimte. En het kan zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te blijven. Leden en vaste gasten uit onze gemeente wordt gevraagd hierin voorrang te geven aan ‘echte’ gasten.

Ruimte Ouder meedraaien vanaf Maximale groepsgrootte
1 7 8
2 8 12

Tijdens de tweede dienst worden de baby’s en de lopers  samen opgevangen.

Voor jou als ouder/verzorger is het handig om te weten dat je je kind voorafgaand aan de dienst brengt. In de hal van ‘Het Toddler’s huis’ vind je een lijst waarop je de voor- en achternaam van je kind kunt schrijven, je mobiele nummer (voor als er wat is tijdens de dienst) en bijzonderheden (wat heeft je kind nodig). Hier ligt ook tape waar je de naam van je kind op kan schrijven en vervolgens je kind, maar ook eventuele eigendommen, kunt labelen. Vervolgens ga je naar 1 van de ruimtes. Je wordt daar opgevangen door een kinderwerker. Zelf meenemen:
luiers,
doekjes,
eten en drinken (eet en drinkgerei voorzien van naam)

Het is de bedoeling om je baby na de zegen direct op te halen en daarna in De Stadskerk eventueel koffie en thee te gaan drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of laten het weer opgeruimd en schoon achter voor de medewerkers van ‘Het Toddler’s huis’.

Voor een voedende moeder is er in de hal, naast zaal 3, een tijdelijke ruimte gereserveerd, deze noemen we de moeder-en-kind-ruimte. In deze ruimte is er plek om je kind te voeden en te verschonen.

Voor meer informatie of met vragen over SPRINGbaby: Stuur Spring een bericht.

Terug naar groepen