Het Grote Broer en Zussen-project

Alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 kunnen aangemeld worden voor het GBZ-project. De jongens krijgen een grote broer, de meisjes een grote zus. Ze vormen met twee of drie andere leeftijdsgenootjes en de GroteBroerZus een groepje, zolang de kinderen in de bovenbouw van de basisschool zitten.

Elk jaar start met een kidsmiddag die in het teken van ontmoeting staat, daarnaast volgt een tof kinderkamp en nog twee kidsmiddagen waar we onwijs leuke activiteiten met elkaar doen. Daarnaast spreken de groepjes apart af en toe met elkaar af, zodat ze elkaar leren kennen en er leuke contacten ontstaan. Zo wordt het voor de kinderen makkelijker en leuker om deel te nemen aan de kinderkerk, want ze kennen in elk geval al een aantal andere kids.

Van jou als ouder vragen we dat je de GBZ’er af en toe uitnodigt, verwent met een lekkere maaltijd en zo ook met hem of haar kennis maakt.
Aanmelden van je kind voor het GBZ-project kan hieronder via contactformulier Kind.

GBZ Project 2023/2024

We zijn dankbaar dat het GBZ Project het komende seizoen weer gewoon zal starten. Vanaf dit moment kun jij je opgeven via deze pagina!  De indeling zal volgen na de zomer.
Wel zijn we nog op zoek naar grote broers en zussen, dus het kan iets langer duren voordat je ingedeeld wordt. We zien uit naar een mooi en prachtig seizoen waarin Hij regeert en wij mogen aansluiten bij het zoeken naar verbinding en het Zien van elkaar!

Hieronder alvast de data:

Data GBZ project

GBZ Middag 1 15 oktober
GBZ Middag 2 21 januari
GBZ Middag 3 26 mei
Kamp groep 8 17 – 19 november
Kamp groep 7 9 – 11 februari
Kamp groep 6 22 – 24 maart

Voor vragen kun je mailen naar het GBZ-project

Altijd al Grote Broer of Zus willen zijn? En ben je enthousiast over het project en wil jij je voor drie jaar toewijden? We zijn altijd op zoek naar jonge christenen (16+) die een broer of zus willen zijn voor een groepje kids.
Aanmelden als Grote Broer of Zus kan hieronder via het contactformulier Grote Broer en Zus.

Activiteiten